Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
2 komentara

Zaronio u hladno more i otvorio sezonu kupanja

Temperatura zraka u utorak oko 13 sati bila je 19 stupnjeva Celzijevih, a mora oko 13. No, to nije spriječilo mladića da se skine i zaplivao u moru

Anotnija Krivić
Foto: Anotnija Krivić
2 komentara

Stanujem u blizini uvale Lapad. U utorak oko 13 sati izašla sam iz kuće kako bi prošetala plažom. Šetam dok imam vremena. No, na plaži sam primijetila mladića da se razodijeva. Mislila sad da se šali, no on je ušao u more i okupao se - rekla nam je čitateljica Antonija Krivić koja je snimila hrabroga kupača u Dubrovniku u utorak.
- Nisam mogla vjerovati da će zaplivati. Zbilja je hrabar. Pa ipak je Dubrovnik u veljači bio zameten snijegom. Ni u utorak nije bilo baš toplo, bila je južina, padala je kiša, nije bilo ugodno. Svaka mu čast na hrabrosti. Otvorio je sezonu kupanju u Dubrovniku - rekla je naša čitateljica. Ona se, dodaje, nikad ne bi okupala u moru po takvu vremenu. A temperatura mora u utorak oko 13 sati bila je 13 stupnjeva Celzijevih. Zrak je bio nešto topliji - imao oko 19 stupnjeva. Inače, promjenjivo i oblačno s kišom zadržat će se u Dalmaciji do subote, rekli su nam u Meteo centru. Nakon toga trebalo bi biti sunčano i toplije u cijeloj Hrvatskoj.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message