Obavijesti

News

Komentari 147

Zašili ga? Čekićem izudarao ženu 
pa prerezao vene i penis

Zašili ga? Čekićem izudarao ženu 
pa prerezao vene i penis
1

Mustafa Sprečo (69) iz sela Mravići kraj Doboja u BiH posvađao se sa suprugom (67). Smrskao joj je lubanju, a potom pokušao zapaliti kuću te se izrezao nožem

VIDEO

Prizor u prizemlju kuće bio je stravičan. Na sve strane bile su lokve krvi, rekao je Ismet Krličević, prijatelj bračnog para Sprečo.

Prava drama odvijala se u subotu oko 4 sata u obiteljskoj kući u selu Mravići kraj Doboja u BiH. Mustafa Sprečo (69) posvađao se sa suprugom Sadetom (67). Odjednom je uzeo čekić te je počeo udarati po glavi i tijelu dok je ona uzalud vrištala. Nakon što je izgubila svijest, pokušao je ubiti i sebe. Navodno je htio zapaliti kuću, no iz nepoznatog se razloga predomislio te si je na kraju prerezao vene i nožem si odsjekao penis, piše portal Oslobođenje.

Unatoč vrlo teškim ozljedama, oboje su ostali živi. Njihove krikove čula je Sadetina snaha koja živi na katu kuće. Nije se usudila pogledati što se događa u prizemlju, ali je pozvala muža Sabahudina.

On je radio kao noćni čuvar u autosalonu Formula 1 u Kraševu. Odmah je pohitao kući i zatekao roditelje u lokvi krvi. Pozvao je hitnu pomoć, koja ih je prevezla u ambulantu, gdje su im liječnici zaustavili krvarenje.

Potom su ih prevezli u Opću bolnicu Tešanj, otkud su ih poslali u Kantonalnu bolnicu Zenica. Muškarac je imao ozljede glave, posjekline na obje potkoljenice i amputirani penis. Poslije pružene pomoći, tretmana plastičnog kirurga, neurokirurga i urologa, smjestili su ga u Službu za psihijatriju. Jesu li mu liječnici uspjeli zašiti penis, još se ne zna.

Njegova supruga ima teške ozljede glave, polomljene kosti lubanje, posjekline na desnoj potkoljenici i lijevoj šaci te višestruke ozljede na lijevom ramenu i grudima. Ona je zadržana do daljnjega na odjelu neurokirurgije.

Nije poznato oko čega su se supružnici tako žestoko posvađali. Njihovi poznanici govore kako su se sporili oko imovine. Više će se znati poslije završetka policijske istrage. To nije prvi takav slučaj u BiH. Sličan slučaj zabilježen je u Ljubuškom 2010. Mladić (24) tada se posvađao s majkom i u bijesu si nožem odrezao penis. Potom ga je dao preneraženoj majci. U bolnici su ga uspjeli prišiti natrag.

Nakon operacije ponovno je imao erekciju i mokrio je bez poteškoća. Urolog Zlatko Hrgović, koji se u Frankfurtu bavi operacijama promjene spola, kaže da se odsječeni penis bez problema može prišiti i nakon toga u svakom smislu najnormalnije funkcionirati. Uvjet je da od traume do operacije prođe maksimalno šest sati i da ud bude na hladnom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 147
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.