Obavijesti

News

Komentari 152

Zatekao je kćer s nepoznatim mladićem, a onda je otkrio...

Zatekao je kćer s nepoznatim mladićem, a onda je otkrio...
1

Jedan je ruski otac u dnevnom boravku zatekao kćer s nepoznatim mladićem. Pozvao ga je da doručkuje s njegovom obitelji. Bio je nervozan, ali je sjeo za stol

VIDEO

Jedno jutro sišao sam niz stepenice i ugledao svoju 17-godišnju kćer kako spava na kauču s mladićem, nakon zajednički provedene noći, riječi su kojima svoju ispovijest na Redditu započinje jedan otac iz Rusije.

-  Spremio sam doručak, obavijestio suprugu, mlađu kćer i sina da budu tiho jer ima onih koji još spavaju. Kad smo sjeli za stol glasno sam uzviknuo: 'Mladiću, doručak je gotov". Nikad nisam vidio nekoga da se tako brzo probudio. Izvukao sam stolicu koja je bila do mene i rekao mu da sjedne. Ostatak obitelji nije progovorio ni riječi - piše otac.

Unatoč očitoj nelagodi, muškarac se obukao i sjeo za stol. Bio je prilično napet, nervoza se mogla osjetiti u zraku.  Otac mu je tada rekao: 

- Prijatelju, pitat ću te nešto. Odgovor koji ćeš mi dati je vrlo važan... za tebe - piše otac i dodaje kako se mladić sada već znojio.

- Voliš li mačke? - pitao ga je.

Bio je vrlo dopadljiv i prijateljski nastrojen momak. Očigledno neobrazovan, ali ne i glup. Bilo je nešto čudno u vezi njega. Kćer je oca uvjerila da vrlo ljubazan i pažljiv dečko. U tom trenutku znala ga je oko mjesec dana. Svaki bi dan došao po nju biciklom kako bi je odveo u školu, ali više nikad nije prenoćio, piše otac.

- Kćer mi je rekla da nema obitelji, da nije obrazovan i da nema stalan posao. Ali ona ga obožava, kao i on nju. Tko sam ja da ju spriječim da uči iz vlastitih grešaka - napisao je otac.

Svaki dan mladić je dolazio na biciklu po njegovu kćer i vozio je u školu, vozio je nazad doma, brinuo se da napiše domaću zadaću. Pazio je na nju kad je bila bolesna i kad su on i supruga bili na poslu. Imao je strpljenja za nju kad je bila u svojim najgorim izdanjima.

Otprilike osam mjeseci kasnije otac je saznao da je mladić beskućnik. Njegov otac se ubio, a majka narkomanka je pobjegla nekoliko tjedana kasnije. Njemu je tada bilo svega 15 godina. Tri godine preživljavao je na ulici, spavajući kod prijatelja i u Vojsci spasa, te radeći pomoćne građevinske poslove. 

- Sada je bio kod nas. Mladić od 18 godina, pristojan, brižan, uvijek spreman pomoći, činio je moju kćer sretnom. Mladić koji nije nikada imao priliku biti djetetom - napisao je otac.

Dodao je kako bi im mladić nedostajao  kada ne bi došao jer je radio. 

- Nije bio prijatelj s mojim sinom, ali su se dobro slagali. Moja najmlađa kćer mu je bezuvjetno vjerovala, a ja? Ja sam se brinuo za njega, želio sam da bude sretan - napisao je.

Kada je s obitelji podijelio mladićevu nesretnu priču, svi su zaplakali. Otac je bio pomalo razočaran u svoju kćer koja je cijelo vrijeme znala istinu, a skrivala je od obitelji.

- Sljedećeg dana dao sam mu ključ našeg doma. Rekao sam mu da ga očekujem kod kuće svaki dan. Preuredili smo sobu za njega i omogućili mu da se školuje. To je bilo 2000. godine. Danas moj "pronađeni sin" i kćer imaju vrlo uspješan zajednički posao, i dali su mi tri prekrasna unuka - završava priču ovaj tata. 


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 152
VIDEO

VIDEO Oluja jučer pogodila dio Hrvatske, Sl. Brod potopljen... Evo što nas čeka danas i sutra
PROGNOZA

VIDEO Oluja jučer pogodila dio Hrvatske, Sl. Brod potopljen... Evo što nas čeka danas i sutra

Promjenjivo do pretežno oblačno s mjestimičnom kišom većinom u unutrašnjosti. Češća sunčana razdoblja očekuju se na Jadranu, prognoza je DHMZ-a za petak. Subota izgleda nešto malo bolje

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!
EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!

Vozač (58) nije prilagodio brzinu te je udario u šleper koji je bio zaustavljen na semaforu na Jadranskoj aveniji: U nesreći je vozač auta zadobio lakše ozlijede te je prevezen u KBC Zagreb
UŽIVO Vatrogasci izašli na veliki prosvjed, svirale sirene. Odali su počast preminulim kolegama
PROSVJED U ZAGREBU

UŽIVO Vatrogasci izašli na veliki prosvjed, svirale sirene. Odali su počast preminulim kolegama

Vatrogasci su odlučili izaći na ulice nakon što su pojedini osnivači javnih vatrogasnih postrojbi najavili zatvaranje postrojbi