News

Komentari 88

Zatekao ženu kako se seksa s drugim, ona prijavila silovanje

Zabočanka (48) je u nedjelju prijavila poznanika (44) za silovanje, no sudac istrage je utvrdio da priča ne drži vodu. Naime, muž ju je zatekao u krevetu sa prijateljem

Dugo se poznajemo i družimo se, a on me silovao, prijavila je u nedjelju Zabočanka (48). Došla je u policiju i poznanika (44) optužila za silovanje. Policija ga je nakon prijave privela no nakon što ih je sudac istrage ispitao, tvrdio je da njezine optužbe baš ne drže vodu, odbio ga je pritvoriti. Odredio mu je mjeru opreza.

Istragom je, naime, utvrđeno kako žena živi u izvanbračnoj zajednici u selu pokraj Krapinskih Toplica. S nevjenčanim suprugom u subotu je, kao i inače, dobrano popila. On joj je navečer rekao kako ide do Zaboka popiti još koju rundu, a kada se u 1.30 sati vratio doma imao je što vidjeti. 

Zatekao je ženu u krevetu u ljubavnom klinču s njezinim poznanikom. Dok se poznanik, nakon što se malo pribrao, oblačio i krenuo prema izlazu iz obiteljske kuće ljutiti suprug viknuo mu je: "Sad je vodi sa sobom" no žena se nije mogla pomaknuti. Kasnije, tijekom dana, prijavila je silovanje.