News

Komentari 4

Zatočio ženu i tukao je. Uspjela pobjeći i ušla u kafić po pomoć, on ju sustigao sa skalpelom

Zatočio ženu i tukao je. Uspjela pobjeći i ušla u kafić po pomoć, on ju sustigao sa skalpelom

Žena je bila zatočena u stanu s čovjekom s kojim je ušla u ljubavnu vezu. Zaključavao ju je u stan i zlostavljao, tjerao ju da krade te joj prijetio smrću. Na kraju je nasrnuo na nju skalpelom i umalo je ubio...

Muškarca (48) se tereti za trgovanje ljudi i ubojstva u pokušaju. Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu je  podiglo optužnicu. 

Muškarca se tereti da je od lipnja 2020. godine do 7. rujna 2021., u stanu držao protiv njene volje jednu ženu. 

Nakon što je ušao u ljubavnu vezu i počeo živjeti s njom, koristio je to što nema novaca i što je u teškoj financijskoj situaciji te ju je počeo fizički i verbalno zlostavljati, vrijeđati i prijetiti ubojstvom nje i članova njene obitelji. 

Terete ga da joj je uzeo mobitel i zaključavao ju u stan s pričom da posjeduje oružje te ju tražio da njena majka pošalje novac. 

Nakon što je njena majka poslala najmanje 20.000 kuna, novac je uzeo za sebe. 

Okrivljenika se tereti i da ju je tjerao na krađu. Naime, vodio ju je u razne trgovačke centre i trgovine na području Zagreba, gdje je ona u strahu od njega krala razne artikle koje bi dala njemu kako bi prodao trećoj osobi i novac uzeo za sebe. 

Tereti ga se i da je 7. rujna 2021. oko 23:30 sati u Zagrebu, fizički napao žrtvu te ju više puta udario po glavi i čupao za kosu. 

Tokom bijega je naišla na lokal i ušla unutra u nadi da će pobjeći no on ju je sustigao i nasrnuo na nju sa skalpelom u ruci i zadao joj više reznih rana po tijelu. 

U trenutku napada je u lokalu bio jedan gost koji je spriječio daljnji napad.

DORH je objavio da je Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu predložilo produljenje istražnog zatvora protiv muškarca zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela. 

Najčitaniji članci