Obavijesti

News

Komentari 1

Zbog hladnjaka? Izgorio kafić u karlovačkoj četvrti Rakovac

Zbog hladnjaka? Izgorio kafić u karlovačkoj četvrti Rakovac
5

Unatoč brzoj intervenciji vatrogasaca vatra je potpuno uništila unutrašnjost objekta. Policija je u utorak izvijestila da je požar izbio iz za sada neutvrđenog razloga

VIDEO

U noći na ponedjeljak planuo je i gotovo u potpunosti izgorio omiljeni kvartovski kafić Rakovac, u istoimenoj karlovačkoj četvrti, popularniji pod nazivom "staklenik". Požar je izbio između dva i tri sata ujutro. Vatru su prvi primijetili prolaznici i stanari zgrade u kojoj se nalazi kafić, te odmah pozvali vatrogasce. 

Unatoč brzoj intervenciji vatrogasaca vatra je potpuno uništila unutrašnjost objekta. Policija je u utorak izvijestila da je požar izbio iz za sada neutvrđenog razloga, te da nitko nije ozlijeđen, dok je materijalna šteta veća od 190.000 kuna. U kafiću je obavljen očevid i istraga je u tijeku. 

Vlasnik kafića Elvis Kekić (38) je uvjeren da je požar izazvao kvar na reklamnom hladnjaku s pićem koji je stajao uz staklenu stijenu kraj ulaznih vrata.

- Čekam povratne informacije vještačenja, no gotovo je sigurno da je požar izazvao kvar na hladnjaku. Vatra je na njemu neko vrijeme tinjala, no kada je eksplodirao razbila se staklena stijena. Ušao je zrak, odnosno kisik i dodatno razbuktao vatru. Na žalost vatra je vrlo brzo progutala cijelu unutrašnjost, unatoč vrlo brzoj intervenciji vatrogasaca - kazao nam je Elvis, dodajući da objekt nije osiguran, te bi troškove štete trebao snositi sam. 

Radovi na obnovi su u tijeku i Elvis se nada da će vrlo brzo ponovno otvoriti kafić, te da će se njegovih troje zaposlenika vrlo brzo vratiti na posao, ali i gosti u svoj omiljeni kafić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Jezivi detalji ubojstva na nasipu  u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se
OGLASILA SE I POLICIJA

Jezivi detalji ubojstva na nasipu u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se

Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je ženi rasjekao vrat u blizini ruševne bolnice, a onda zvao policiju i predao se. Policija je pronašla tijelo uz samu Savu, a identitet žene još nije poznat.

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...
VELIKA OBORINSKA MASA

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...

DHMZ je ranije upozorio da su moguće grmljavinske oluje, a za istočnu Hrvatsku i tuča. Nestabilno vrijeme nastavit će se i sutra
Liječnici u Vinogradskoj izveli prvi put ovaj zahvat: Pacijentici smo zaledili tumor u dojci
NOVI USPJEH HRVATSKIH LIJEČNIKA

Liječnici u Vinogradskoj izveli prvi put ovaj zahvat: Pacijentici smo zaledili tumor u dojci

Pacijentica je preživjela već puno operacija i rekla da više nikad u životu ne želi otići ni na jednu. Bila je presretna što sad nije morala - otkrila nam je dr. Bolanča Čulo