News

Komentari 42

'Zbog paljenja maslina dijete je išlo u zatvor. Boban se hvali da okolo pali iz čiste netrpeljivosti'

'Zbog paljenja maslina dijete je išlo u zatvor. Boban se hvali da okolo pali iz čiste netrpeljivosti'

Odgovornost Blaženka Bobana nije ispitana ni za aferu sa snimkom oko kadroviranja u Domovima zdravlja, kao i prijavu oko odgovornosti za mrtve u staračkom domu, napisao je Ostojić

O nevjerojatnom priznanju splitskog župana Blaženka Bobana, koji je pred novinarima i ministricom Nikolinom Brnjac ispričao da je inscenirao požar na setu filma 'Omen 666' 2005. godine u Solinu i tako otjerao produkciju kuće 20th Century Fox radi čega su filmaši izgubili milijune zbog kašnjena, oglasio se i Ranko Ostojić.

Ostojić je podsjetio kako je tragično završila priča Kristijana Vukosovića

"Zbog paljenja pet maslina dijete sa mentalnim oštećenjima se samo predalo i završilo u zatvoru gdje pod "čudnim" okolnostima umire, a HDZ-ov župan se hvali kako naokolo pali iz čiste netrpeljivosti. Smrt ovog mladića nikada nije ispitana i razjašnjena. Baš kao i odgovornost Blaženka Bobana, ne samo za ovo paljenje kojim se hvali, nego i za aferu sa snimkom oko kadroviranja u Domovima zdravlja, kao i prijavu oko odgovornosti za mrtve u staračkom domu... Tko se vatrom igra, od vatre (ne) strada, samo ako je u HDZu!", napisao je Ostojić.

Najčitaniji članci