News

Komentari 0

Zbog prijetnji DORH zatvorio nasilnog 43-godišnjeg muškarca

Zbog prijetnji DORH zatvorio nasilnog 43-godišnjeg muškarca

Muškarac je 17. veljače na području Primorsko-goranske županije prvo nazvao oštećenika i uputio mu prijeteće riječi, a zatim ga je 27. veljače i dočekao ispred ugostiteljskog objekta

Općinsko je državno odvjetništvo u Rijeci po primitku kaznene prijave Policijske uprave primorsko-goranske podiglo optužnicu protiv 43-godišnjeg muškarca, te provelo prvo ispitivanje zbog osnovane sumnje u počinjenje dva kaznena djela prijetnje.

Naime, dotični je 17. veljače na području Primorsko-goranske županije prvo nazvao oštećenika i uputio mu prijeteće riječi koje su kod njega izazvale osjećaj straha, a zatim ga je 27. veljače i dočekao ispred ugostiteljskog objekta kojeg ovaj koristi, te mu u više navrata ponovio prijeteće riječi, ali i nekoliko puta zamahnuo sječivom prema njemu, a u tome ga je spriječila treća osoba. 

Opisano je kod napadnutog izazvalo osjećaj straha i osobne nesigurnosti, pa je sudcu istrage Županijskog suda u Rijeci podnijet prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv 43-godišnjaka zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela, što je i prihvaćeno. 
 

Najčitaniji članci