Obavijesti

News

Komentari 290

Zbog stresa? Političarima je vlast donijela puno bora i kila

Zbog stresa? Političarima je vlast donijela puno bora i kila
8

Brzo nakon sjedanja u vruće fotelje političari promijene svoj izgled. Nekima se to vidi na licu, neki ojačaju u struku. Evo mali podsjetnik kako su nekad izgledali...

VIDEO

Bavljenje politikom ne donosi samo moć i slavu, i još neke popratne ugodne posljedice, već u brojnim slučajevima i višak kilograma. Tako se u paru s vrućom foteljom dobije i posve nov izgled. 

Kolinda Grabar Kitarović

Pixsell

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović (47) godinama je, još dok je 2000-ih obavljala ministarske funkcije, bila uzor i primjer kako žena može biti lijepa, elegantna, pametna i uspješna. 

Još ju je prošlog ljeta krasila vitka figura, no otkad je krenula u predizbornu kampanju i postala predsjednica prilično se udebljala. Ili, kako bi se u narodu reklo, potkožila se. Možda joj se apetit naglo otvorio otkad je postala šefica države, a možda se jednostavno s godinama kilogrami lakše nakupljaju pa to ni nju nije zaobišlo.

Zoran Milanović

Pixsell

Premijer Zoran Milanović (49), kad se pojavio na političkoj sceni, a većina naroda ga je pobliže upoznala tek 2007. godine, izgledao je mlado, poletno, svježe, "ki jabuka". 

Fotografija iz ranijih godina i gotovo pa i nema, a kako bi ih bilo kad je kao totalni anonimus ušao u politiku i nakon vrlo kratkog stažiranja odmah postao šef stranke. Kako su godine išle, a pogotovo otkad je osvojio vlast, vedrinu lica je zamijenila oštrina, a nastradala je i njegova uvijek vitka linija. 

Ojačao je tako i šef SDP-a. Očito da nije ostao bez teka unatoč strašno odgovornom, stresnom i teškom poslu. Lijepo se vidi kako se sav fino "zaokružio".

Tomislav Karamarko

Pixsell

Šef oporbe i HDZ-a Tomislav Karamarko (56) nije doduše dobio na kilaži. Linija je besprijekorna sve ove godine koje je proveo na visokim funkcijama. Na licu se, naravno vide godine - dobio je bore i glava je puna sijedih, ali nekih velikih promjena još uvijek nema. Vidjet ćemo što će biti ako HDZ osvoji vlast, a on postane premijer. U svakom slučaju "zasad se dobro drži".

Milan Bandić

Pixsell

Neumorni zagrebački gradonačelnik Milan Bandić (60) voli zdrav život, trči svako jutro, ne libi se uzeti lopatu kad snijeg zabijeli grad, svaka fizička aktivnost mu je mila. Koliko samo mjesta u jednom danu može obići, ni jedna mu gradska posvuduša nije ravna. 

No u zadnjih 15 godina fizički se dosta promijenio. Kad je 2000. godine sjeo u fotelju gradonačelnika imao je 45 godina i izgledao je fantastično. Pun snage, s minimalno bora, svježeg i odmornog lica.

Sad je već skoro skroz sijed, lice mu je umorno, masno tkivo se i kod njega počelo skupljati. Možda je za njegov lošiji izgled pomalo zaslužan i boravak u Remetincu. To mjesto baš i nije wellness.

Ranko Ostojić

Pixsell

Ministar unutarnjih poslova Splićanin Ranko Ostojić (53) izgledao je kao mladić dok je za vrijeme Račanove Vlade bio ravnatelj policije. Istina, imao je 10 godina manje, a moglo bi se reći i 10 kilograma manje.

Otkad je postao ministar, naborao se nekadašnji Kerumov konkurent za gradonačelničko mjesto na izborima 2009. Očito teško izlazi na kraj sa stresom jer je, osim mnoštva bora koje mu "krase" lice, počeo nositi i veći konfekcijski broj. Ili mu vlast baš godi, pa nije u pitanju stres već mu silne poslovne večere i domjenci baš prijaju.

Vesna Pusić

Pixsell

Mora se priznati da Vesna Pusić (62) godinama, a u politici je već dosta dugo, održava više-manje istu kilažu. Ne oscilira previše, dosljedna je svojoj liniji, kao i frizuri te boji kose. 

Kod nje je uvijek nenametljiva šminka. Vidi se da je u mladosti bila jedna od najpoznatijih zagrebačkih feministkinja. U licu su pak godine učinile svoje. No, nju to očito previše ne zabrinjava.

Milanka Opačić

Pixsell

Na ministricu socijalne politike i mladih Milanku Opačić (47) kile nikad nisu išle. Ako ih dosad nije bar malo "skupila" vjerojatno i neće. Ili jede premalo ili joj je genetika baš dobra. 

Kod njenog izgleda je pak zanimljiva stalna želja za eksperimentiranjem s frizurama. Čas joj je kosa ravna, čas kovrčava, pa plava, pa brineta...

S godinama je poradila i na stilu, iako joj je dosta dugo trebalo "da se pronađe". Tek je u četrdesetima shvatila što je elegancija. Zadnjih godina je zaista uvijek besprijekorno elegantno odjevena. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 290
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju
FOTOGRAFIJA PRIVOĐENJA

Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju

Zagrebačka policija izvijestila je o detaljima teškog ubojstva na Črnomercu