Obavijesti

News

Komentari 379

Zbog zastave im dvaput došla policija: Ona nam se baš sviđa

Zbog zastave im dvaput došla policija: Ona nam se baš sviđa
1

Policija je u ponedjeljak i utorak ujutro intervenirala u prostorije stranke Neovisni za Hrvatsku zbog izvješene hrvatske zastave s prvim bijelim poljem na šahovnici

VIDEO

Policija je jučer, ali i danas, intervenirala u prostorije stranke Neovisni za Hrvatsku. Povod dolasku policije bila je hrvatska zastava s prvim bijelim poljem na šahovnici. 

- Nakon što je jučer, 29. travnja, u prostorijama Novisnih za Hrvatsku u zagrebačkoj Jurišićevoj ulici policija intervenirala zbog povijesne hrvatske zastave, danas su Neovisni za Hrvatsku ranom zorom počašćeni novim policijskim posjetom zbog istog razloga. Policajac se u 8 sati pojavio pred ulazom u stranku i legitimirao člana predsjedništva Tomislava Jonjića. Kao što smo predvidjeli, 'civilno lice na službi u JNA' (Davoru Božinoviću) i Kardeljev učenik (Andrej Plenković) nastavljaju prijetiti. Do kada? Do kada hrvatska javnost misli šutjeti zbog novih političkih progona? - objavili su jutros na Facebook stranice te stranke. 

Jučer su priopćili kako su im došla dva policajca u prostorije stranke.

- Danas, 29.travnja, oko 16 sati dva policajca iz I. PP Zagreb u prostorijama NEOVISNIH ZA HRVATSKU u zagrebačkoj Jurišićevoj ulici legitimirali su predsjednicu stranke Brunu Esih i člana predsjedništva Tomislava Jonjića, tražeći objašnjenje o hrvatskoj zastavi s grbom koji počinje bijelim poljem i pitajući, jesmo li spremni zastavu ukloniti. Odgovorili smo da smo je izvjesili zato što je riječ o hrvatskoj zastavi koja nam se sviđa baš zato što je hrvatska i da je ukloniti ni po koju cijenu ne ćemo! Ta je zastava bila izvan zakona i zbog nje se išlo u zatvor u vrijeme kad je Andrej Plenković citirao Kardelja, a ministar Davor Božinović služio kao 'civilno lice u JNA'.

Ostaje vidjeti što će Plenkovićev sluganski režim, nakon što nas se uhićuje i protjeruje u Bleiburgu, po tome dojučerašnjem službeniku JNA poduzeti protiv hrvatske zastave u glavnome gradu današnje Republike Hrvatske...! Nije li konačno #vrijemezaHrvatsku !?

- Policijska uprava zagrebačka odaziva se i postupa temeljem dojave građana putem telefona ili putem službene e-pošte sa zadaćom kako bi utvrdila točnost upućenih navoda, odnosno činjenično stanje postoji li sumnja da je određena osoba počinila kazneno djelo ili prekršaj koji se progoni po službenoj dužnosti. U svim takvim slučajevima, pa tako i u ovom, policijski su službenici temeljem dojava građana izašli na mjesto događaja te utvrdili stvarno stanje, odnosno provjerom u ovom konkretnom slučaju, nije utvrđeno počinjenje prekršaja ili kaznenog djela koje se progoni po službenoj dužnosti. Prilikom postupanja na navedenoj adresi obavljen je razgovor sa zatečenim osobama, koje nisu imale prigovora na postupanje policijskih službenika - rekla je policija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 379
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.