Obavijesti

News

Komentari 91

Zdrobio je kiosk: Djelatnica se stisla u kut i tako izbjegla smrt

Zdrobio je kiosk: Djelatnica se stisla u kut i tako izbjegla smrt
6

Zagreb: Nakon sudara dvaju auta na križanju Koledinečke i Dankovečke Suzuki Swift odbačen je u stranu. Velikom brzinom otklizio je prema kiosku i zdrobio ga

VIDEO

Čula sam tupi udarac i škripanje guma. Auto je jurio prema kiosku. U zadnji sam se tren stolicom odgurnula prema vratima, stisnula se i čekala da sve prođe, još u šoku govori nam Aleksandra Marija Burić.

Prodavačica iz kioska u zagrebačkoj Dubravi u petak je oko 9 sati u zadnji tren izbjegla smrt. Nakon sudara dvaju auta na križanju Koledinečke i Dankovečke Suzuki Swift odbačen je u stranu. Velikom brzinom otklizio je prema kiosku i potpuno ga zdrobio. Aleksandra je bila unutra. Nakon što se Suzuki konačno zaustavio i alarm se upalio, zgroženi prolaznici gledali su prema kiosku i samo se pitali kako je prodavačica.

- Bila sam u potpunom šoku. Udarac je bio snažan i tada me bilo najviše strah. Čim se buka smirila, otključala sam vrata i doslovno ispala iz uništenog kioska - govori djelatnica.

Ubrzo je stigao i njezin šef. Nasreću, Aleksandra nije teže ozlijeđena pa nije išla u bolnicu. Ipak, bole je glava i vrat, a u potpunom je šoku bila još satima nakon sudara. Pita se kako bi se sve odvilo da nije primijetila jureći auto.

- Ovo je dosta prometno križanje, ali tko bi ovo očekivao. Da je auto bio u većoj brzini, tko zna gdje bih završila - pita se Aleksandra.

U sudaru Chevroleta Kalosa i Suzukija Swifta, nasreću, nitko nije ozlijeđen. U svakom je automobilu bio vozač. Putnika nije bilo.

- Sreća da u tom trenutku nitko od kupaca ni prolaznika nije bio ispred kioska - zaključuje prodavačica.

Policija još nije utvrdila kolika je šteta na uništenom kiosku.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 91
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...