Obavijesti

News

Komentari 48

Želi postati Ken: Završio je u bolnici zbog velike rupe u nosu

Želi postati Ken:  Završio je u bolnici zbog velike rupe u nosu
8

Brazilski stjuard Rodrigo Alves, koji je potrošio 2 milijuna kuna kako bi ličio na Kena, završio je u bolnici nakon što mu se pojavila rupa na nosu. Dijagnosticirali su mu nekrozu

VIDEO

Brazilski stjuard koji je potrošio 2 milijuna kuna kako bi ličio na Kena završio je u bolnici nakon što mu se pojavila rupa na nosu, javlja Daily Mail.

Rodrigu Alvesu (32) dijagnosticirana je nekroza, odumiranje  stanica u živim tkivima uzrokovan vanjskim neprirodnim uzrocima. Rupa koja je nastala na nosu, nakon operacije, počela se širiti i stvarati probleme s disanjem zbog čega je Alves hospitaliziran u Malagi. 

- Zadnja tri dana disao sam sve teže, a sada mi je nos potpuno zaštopan - ispričao je uplašeni Alves.

Doktori upozoravaju da bi se infekcija mogla proširiti na cijelo lice, što bi moglo dovesti do gangrene.

Rodrigo svakih osam sati pije antibiotike i jako je uzrujan i zabrinut jer stalno ima temperaturu i u groznici je. Želi što prije kući u London kako bi ga pregledali tamošnji liječnici.

Rodrigo je prije tri godine za dlaku izbjegao smrt nakon zahvata kojim je poželio poboljšati biceps. Operacija je pošla po zlu jer je kemikalija kojom se zahvat obavljao procurila u krvotok. Tada su ga liječnici upozoravali da će u najgorem slučaju morati amputirati ruku.

Alves je od 2004. dosad bio na 42 plastične operacije. One uključuju korekciju ušiju, botoks, presađivanje kose, implantate u čeljusti, liposukcije, podizanje ramena i raznih mišića te brojne druge, a neke je operacije ponavaljao više puta sve dok nije dobio željeni rezultat - primjerice, nos je operirao čak pet puta.

Kaže da ljudi primjećuju kako nalikuje na Kena. Navodno se damama, barem onima koje su pobornice plastičnih operacija, njegov izgled sviđa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.

Policija došla privesti čovjeka u Našicama, on skočio i poginuo!
S PRVOG KATA

Policija došla privesti čovjeka u Našicama, on skočio i poginuo!

Policija iz Našica jutros oko 7 sati je pokušala realizirati dovedbeni nalog koji je Županijski sud u Osijeku raspisao za 47-godišnjakom kojeg je trebalo dovesti u Zatvor u Zagrebu
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca