Želite izgledati besprijekorno i svježe svaki dan? Znamo kako svaka žena to može postići | 24sata
Obavijesti

News

Želite izgledati besprijekorno i svježe svaki dan? Znamo kako svaka žena to može postići

Želite izgledati besprijekorno i svježe svaki dan? Znamo kako svaka žena to može postići

Svaka žena može lako savladati tehnike šminkanja prilagođene njenim potrebama i njenoj osobnosti, i to uz pomoć Irene Herceg, koja u svom HI! Make up studiju organizira školu šminkanja za osobne potrebe

Šminka čini čuda. Dobro nanesen make-up iz žene uvijek izvuče ono najbolje. Uz nekoliko poteza kistom lako možemo sakriti ono što nam se ne sviđa, a istaknuti ono što volimo na sebi. Irena Herceg, profesionalna vizažistica, beauty savjetnica, edukatorica i beauty kolumnistica, voli reći da je ljepota u različitosti, a šminka koju nosimo mali je ali vrlo važan dio koji utiče na naše samopouzdanje. 
Da bismo to postigli, ističe Irena, šminka mora biti pravilno i lijepo nanesena. Svaka žena može lako savladati tehnike šminkanja prilagođene njenim potrebama i njenoj osobnosti, i to uz pomoć Irene, koja u svojem HI! Make up studiju pruža usluge šminkanja za sve prigode, ali i organizira školu šminkanja za osobne potrebe. 


Irena u ponudi ima kompletan individualni program edukacije šminkanja namijenjen ženi koja, uz svakodnevni make up look, želi izgledati profesionalno u poslovnom okruženju te savladati tehnike nanošenja intenzivnijeg, večernjeg make upa. Radi tako da ona šminka jednu stanu lica, a njezina klijentica to ponavlja na drugoj strani lica. Na ovom se tečaju nauči kako pravilno njegovati lice u skladu s tipom kože i godinama, koje boje i teksture proizvoda savršeno pristaju, kako pokriti podočnjake, ​fiksiranje make upa, kako koristiti bronzer - dnevna i večernja varijanta, konturiranje, igra svjetla i sjene na licu, highlighting, kako postići svjež izgled i dati svjetlost licu, crveni ruž i mnoge druge tehnike... 


Individualni program Poslovna rutina ljepote namijenjen je ženi koja u svojoj poslovnoj sredini želi da njen profesionalan izgled podupire njezina profesionalna postiguća. Polaznicama je osiguran sav materijal za rad s vrhunskom profesionalnom kozmetikom. Od individualnih programa tu je još Svakodnevna i brza make up rutina. U ponudi su i individualne konzultacije Kako našminkati sebe
Tu su i tematske radionice šminkanja. Kako nanijeti podlogu za make up + korektor + highlighter + fiksiranje + bronzer + rumenilo jedan je od tematskih programa, a tu je i šminkanje očiju - smokey eyes, kako odabrati i staviti pravilno crveni ruž, kako mrvicu korigirati oblik usana, kako nanijeti crveni ruž da dugo ostane na usnama te dobiti savjete o tome kako uz crveni ruž našminkati ostatak lica u dnevnoj ili večernjoj varijanti. 


U ponudi je i eye liner na kojem će klijentice naučiti kako jednostavno i pravilno povući liniju eye linerom, a isprobat će i neke druge tehnike - kako povući liniju sjenilom za "soft look". Tu je i edukacija o obrvama, na kojoj se uči sve o tehnici iscrtavanja, popunjavanja i oblikovanja. Sve radionice su grupne i namijenjene grupi do četiri žene.
Na radionicama praktično radite na sebi, s vrhunskom profesionalnom kozmetikom, a osiguran je sav potrebni materijal za rad. Mjesto održavanja: HI! Make up studio


- Nakon svake edukacije sa svojim klijenticama idem u kupnju kozmetike. Svima nam je jasno da je ponuda velika i da treba izabrati ono što im baš odgovara - kaže nam Irena, koju njezine klijentice izuzetno cijene, što se vidi i po komentarima. Andreja Tonč, savjetnica za osobni razvoj, napisala je da je uživala u Ireninoj školi šminkanja jer je dobila uslugu prilagođenu isključivo njoj. 
- Naučila sam kako unaprijediti njegu lica, kako pravilno nanijeti rumenilo te da je bronzer odličan pomagač i za žene svijetle puti. I dalje mi je potrebno pet minuta da se našminkam, samo što je razlika u zadovoljstvu izgledom mnogo veća - istaknula je. 

 HI! Make up studio pratite na Facebooku i na Instagramu

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Rebro opet bez klime: 'Sinu su jedva uspjeli staviti braunilu koliko su mu se znojile ruke'
OČAJNI PACIJENTI I OSOBLJE

Rebro opet bez klime: 'Sinu su jedva uspjeli staviti braunilu koliko su mu se znojile ruke'

Ne rade klime. Gore je pakao. Imamo ventilator koji kad god mogu nosimo sa sobom, ali tako je svake godine. Nama koji radimo na vrhu zgrade je najgore. U produžetku RTG-a si kao u slijepom crijevu, bez zraka, na 800 stupnjeva - ispričale su nam medicinske sestre.