Obavijesti

News

Komentari 13

'Željki Markić potvrdili su da će Grad platiti troškove štandova'

'Željki Markić potvrdili su da će Grad platiti troškove štandova'
4

Danas će svjedočiti i Sandra Švaljek, koja je u vrijeme kad je Milan Bandić bio pritvoren obavljala dužnost gradonačelnice i odbila je platiti račune za sponzoriranje akcije prikupljanja potpisa...

VIDEO

Jutros je na zagrebačkom Županijskom sudu nastavljeno suđenje Milanu Bandiću, pročelniku Ivici Lovriću i Zdenki Palac te direktorici Holdingove podružnice "Tržnica" u tzv. "aferi štandovi".

Danas će svjedočiti Sandra Švaljek, koja je u vrijeme kad je Milan Bandić bio pritvoren obavljala dužnost gradonačelnice i odbila je platiti račune za sponzoriranje akcije prikupljanja potpisa "Birajmo zastupnike imenom i prezimenom" koju je provodila Udruga "U ime obitelji", javlja Jutarnji

Prva je svjedočila Dunja Šobak iz knjigovodstvenog servisa koja je obavljala knjigovodstvene usluge za "U ime obitelji":

- Ja ne znam jesu li dolazile kakve fakture Udruzi "U ime obitelji", ali meni nisu dolazile - rekla je svjedokinja. Nakon nje u sudnicu je pozvana kao svjedokinja Martina Šušnjara.

- Znam da je pokroviteljstvo bilo i znam ono što je bilo vezano za javnost obzirom da sam bila glasnogovornica gradonačelnika i pripremala sam njegove javne istupe - rekla je Šušnjara.

Nakon nje u sudnicu je pozvan svjedok Ivan Munjin iz Udruge "U ime obitelji", koji je bio koordinator za grad Zagreb i član organizacijskog odbora za prikupljanje potpisa za referendum "Birajmo zastupnike imenom i prezimenom": 

- Građanska inicijativa "U ime obitelji" je od 27. rujna 2009. godine do 14. listopada 2014. godine prikupljala potpise u inicijativi "Birajmo zastupnike imenom i prezimenom". Gospođa Markić je bila na sastanku sa gradonačelnikom Bandićem krajem kolovoza kad joj je rečeno da će grad Zagreb pokriti troškove štandove i tiskanje letaka i plakata. Ja sam koordinirao taj posao za grad Zagreb. Ja sam dobio mail od Tržnica u kojem su tražili plaćanje unaprijed za štandove. Od gospođe Markić sam dobio potvrdu da će grad Zagreb pokriti troškove. Ona je kontaktirala sa kabinetom gradonačelnika i oni su joj potvrdili da će grad Zagreb pokriti troškove - rekao je Munjin.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca