Obavijesti

News

Komentari 24

Željko Kerum: Ja se samo nekad pravim malo blesav

Željko Kerum: Ja se samo nekad pravim malo blesav
8

NISU SRUŠILI KERUMA: Splitska oporba ipak nije skupila dovoljno glasova da raspuste Gradsko vijeće. Kerum je izjavio da mu je Bog dao pamet

VIDEO

Oporbeni vijećnici prikupili su samo osam od neophodnih 13 glasova za raspuštanje splitskog Gradskog vijeća. U gradsku vijećnicu u utorak ujutro došlo je pet vijećnika SDP-a, dva HNS-a i jedan vijećnik HSP-a koji su potpisali ostavke. Nisu došli HDZ-ovci, kao ni nezavisni vijećnik Nikola Grabić te vijećnica Stranke umirovljenika, Milica Cipci.
- Onima koji su došli, čestitam na hrabrosti, a oni koji nisu, a prije su govorili da ovo Gradsko vijeće treba mijenjati, pokazali su na čijoj su strani - rekao je Marin Jurjević iz splitskog SDP-a, te 'otvorio paljbu' po Duji Marasoviću:
- Duje, žao mi te i kao čovjeka i kao političara. Prisiljen si na svakakve verbalne akrobacije da bi spasio ono što se ne može spasiti, obraz splitskog HDZ-a - poručio mu je Jurjević.
Nedugo nakon što je osam vijećnika potpisalo ostavke pojavila se i Milica Cipci iz Stranke umirovljenika, za koju se očekivalo kako će se sigurno u ostavci pridružiti oporbenim strankama.
- Rekla sam da ću dati ostavku, ali ne želim sudjelovati u igrokazu HDZ-a i SDP-a pa sam se predomislila - rekla je Cipci koja će na sjednici u srijedu najvjerojatnije dignuti ruku za izbor Duška Mucala kao intendanta splitskog HNK.
- Mucalo? O tome još nisam razmišljala - rekla je Cipci.
Pa kako niste, o tome već mjesecima priča cijela Hrvatska, upitali su je novinari. Cipci je ostala bez komentara. Nakon neuspješnog puča pred novinare je stao i gradonačelnik.
- Znao sam da neće skupiti potrebnu većinu. Imat ću većinu u Vijeću. Kako? Vidjet ćete sutra - poručio je Kerum.
- Teško je sve to i komentirati, a pitanje je tko je kome neprijatelj u politici. Ono što danas kažeš sutra ne vrijedi ništa. Ja se ponekad pravim malo blesav, ali Bog mi je dao pamet, kužim ja sve - zaključio je u svom stilu Kerum.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Jezivi detalji ubojstva na nasipu  u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se
OGLASILA SE I POLICIJA

Jezivi detalji ubojstva na nasipu u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se

Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je ženi rasjekao vrat u blizini ruševne bolnice, a onda zvao policiju i predao se. Policija je pronašla tijelo uz samu Savu, a identitet žene još nije poznat.

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...
VELIKA OBORINSKA MASA

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...

DHMZ je ranije upozorio da su moguće grmljavinske oluje, a za istočnu Hrvatsku i tuča. Nestabilno vrijeme nastavit će se i sutra
Liječnici u Vinogradskoj izveli prvi put ovaj zahvat: Pacijentici smo zaledili tumor u dojci
NOVI USPJEH HRVATSKIH LIJEČNIKA

Liječnici u Vinogradskoj izveli prvi put ovaj zahvat: Pacijentici smo zaledili tumor u dojci

Pacijentica je preživjela već puno operacija i rekla da više nikad u životu ne želi otići ni na jednu. Bila je presretna što sad nije morala - otkrila nam je dr. Bolanča Čulo