News

Komentari 8

Žena (70) umrla pokušavajući spasiti svog psa iz brze rijeke

Žena (70) umrla pokušavajući spasiti svog psa iz brze rijeke

Margaret Wares (70) pokušala je spasiti svog 16-godišnjeg psa Dizzee nakon što je pao u brzu rijeku Dighty Burn u mjestu Monifieth u Angusu u Škotskoj

Margaret je napustila kuću u večernjim satima kako bi se otišla prošetati s psom, ali se nije vratila, te je njen suprug Colin digao uzbunu. Ubrzo su je hitne službe pronašle u vodi nedaleko od njezine kuće. Za kućnim ljubimcem se još traga.

Kći Susie Johnson rekla je da obitelj još uvijek pokušava obraditi ono što se dogodilo njihovoj mami ali pretpostavljaju da je pas ušao u rijeku te da ga je pokušala spasiti. Policija još uvijek istražuje okolnosti njezine smrti.

Ljubiteljicu životinja Margaret, koja je odrasla u Monifiethu, lokalci su poznavali kao vrijednu i radišnu. Zajedno sa starijom braćom Gordonom i Ianom, bila je dugi niz godina aktivni član Omladinske grupe St Rules, gdje je stekla mnoge prijatelje.

Često su je viđali u šetnji s Dizzee i s psom Billyjem.

Margaret, nadarena umjetnica i kuharica, otvorila je The Laird's Larder u Monifiethu prije gotovo 12 godina s prijateljicom.

Svima će ostati u srcima

- Nesretne okolnosti oko njezine smrti zaista su šok za cijelu obitelj i zajednicu. Kao i obično, išla je u večernju šetnju stazom Dighty Burn i pretpostavlja se da je pas pao u nabujalu rijeku. Budući da je ona bila stvarno predani vlasnik, pokušala ga je spasiti i tu je sve pošlo po zlu. Obitelj želi da je svi koji su je poznavali i voljeli pamte po svim njezinim nevjerojatno jedinstvenim kvalitetama i sposobnosti da uljepša i najcrnje dane. Ona je jedna od milijun, rijedak dijamant. Obitelji, prijateljima i svima onima koji su je poznavali duboko će nedostajati - rekla su njena djeca.

Ispred njezinog restorana Laird's Larder u ulici Monifieth položeno je cvijeće i poruke u njezinu počast.

- Mama će živjeti u našim srcima i mislima i zauvijek će biti u srcu naše obitelji. Njezinoj nesebičnoj prirodi se svi divimo. Prava inspiracija, toliko nas je naučila i njezina će se pozitiva, odlučnost i žudnja za životom odraziti i živjeti kroz njezinu djecu i unuke - rekao je sin Colin, koji sada živi u Australiji, piše Daily Mail.

Najčitaniji članci