Obavijesti

News

Komentari 1

Žena izgubila zaručnički prsten u trgovini u Solinu: 'Puno mi znači, nudim novčanu nagradu!'

Žena izgubila zaručnički prsten u trgovini u Solinu: 'Puno mi znači, nudim novčanu nagradu!'
1

Čitateljica nam se javila i zamolila da objavimo prsten koji je izgubila. Radi se o zaručničkom prstenu koji joj ima veliku sentimentalnu vrijednost. Za njega nudi i novčanu nagradu!

Bila sam u jednom dućanu u Salona Mallu, bivšem Mercatoru. U svlačionici sam skinula zaručnički prsten i ostavila ga na kukici, ispričala nam je Vedrana iz Solina.

Čitateljica nam se javila i molila za pomoć, u subotu oko 11-12 sati ostavila je zaručnički prsten u jednoj trgovini.

Kada je završila u svlačionici, prsten je visio na kukici i ona je na njega, kako kaže, potpuno zaboravila. Otišla je na ručak i nakon pola sata shvatila da ga nema na ruci. 

- Zaručnik i ja smo se odmah vratili u dućan. Nažalost, prstena više nije bilo. Netko je vjerojatno nakon mene ušao u svlačionicu i uzeo ga. Prsten mi ima sentimentalnu vrijednost i voljela bi da ga pošteni nalaznik vrati - nadodala je. 

Poručila je poštenom nalazniku da prsten nema veliku materijalnu vrijednost te da je novčana nagrada duplo veća nego li bi dobio u nekoj zlatarni, odnosno u otkupu zlata.

Vedrana nudi novčanu nagradu u zamjenu za prsten, te moli onoga tko ga je pronašao da se javi nama ili na kontakt broj: 091/555-0303.