Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Žena je vrištala s balkona, a ja nisam znao jesam li uopće živ'

Cijela konstrukcija otrgnutog krova je pala na moj auto te nisam mogao otvoriti vrata. Dvojica mladića su uspjali pomaknuti krov da se mogu otvoriti vrata te sam tako izašao, rekao je šokirani susjed

Foto: Čitatelj 24 sata
37 komentara

Puhao je jaki vjetar te sam htio preparkirati auto u garažu Arene centra, kad sam ušao u auto čuo se jaki udarac bio sam u šoku. Nisam znao jesam li živ ili ne, sve mi se zacrnilo te sam čuo vrištanje moje žene s balkona koja je mislila da sam umro, u dahu nam rekao je stanar susjedne zgrade u zagrebačkom Laništu gdje je sinoć vjetar odnio dio limenog krova. 

Foto: Čitatelj 24 sata

Rekao je da su ga spasili dvoje mladića koji su se našli na parkingu u tom trenutku. 

- Kad sam došao k sebi probao sam izaći iz auta, ali nisam mogao. Cijela konstrukcija otrgnutog krova je pala na moj auto te nisam mogao otvoriti vrata. Dvojica mladića su uspjali pomaknuti krov da se mogu otvoriti vrata te sam tako izašao. Supruga nije mogla doći k sebi, a ja nisam cijelu noć oka sklopio. Da sam samo 10 sekundi kasnije stigao do auta bio bi sigurno mrtav. Konstrukcija krova je bila limena te je imala drvene grede na kojoj su bili veliki čavli - ispričao nam je vidno šokirani susjed. 

Foto: Čitatelj 24 sata

Podsjetimo, vjetar je jučer u poslijepodnevnim i večernjim satima u Zagrebu čupao stabla, a u Remetincu i Laništu je i nosio krovove sa zgrada. Morali su intervenirati i vatrogasci, a pred zgradom se na sreću nije nalazio nitko od stanara. Zbog oštećenja krova dio stanara zbog urušavanja dimnjaka nemaju tople vode. 

Foto: Čitatelj 24 sata

- Radimo procjenu štete te se nadamo da ćemo sutra početi s obnovom. Nažalost, kako je krov oštetio dimnjaka bojlere ne rade te su neki stanari bez tople vode. Sve radimo da bismo riješili situaciju - rekao nam je upravitelj zgrade u zagrebačkom Laništu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Možda vas zanima i ovo:
Message