Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Žena mu postala 'biljka' pa je u kuću doveo njegovateljicu...

Donna je dvije godine u vegetativnom stanju. Suprug Gregg se nije mogao sam o njoj brinuti pa je zaposlio njegovateljicu. No ona se sad preselila u njihovu kuću i u vezi je s Greggom

Foto: Screenshot/YouTube/Anne Robinson

Gregg Ormondroyd (31) čija supruga vegetira već dvije godine zbližio se sa ženom koju je zaposlio kao njegovateljicu i pozvao ju je da živi kao njegova ljubavnica u istoj kući. Njegov postupak je povrijedio obitelj supruge Donne (36) s kojom ima četvero djece.  

Donna se jednog dana onesvijestila. Pretrpjela je teško oštećenje mozga i završila u vegetativnom stanju. Bila je u komi tri tjedna i vegetira otkako su ju probudili. O njoj se moraju brinuti 24 sata dnevno. Gregg je zato odlučio pronaći njegovateljicu.  Anne Robinson (32) napustila je posao u bolnici i preselila se u kuću u kojoj žive Gregg i Donna. Donnini roditelj tvrde da su Gregg i Anne u vezi o čemu svjedoče i brojne fotografije na društvenim mrežama koje su oni sami objavili kao i Greggov status na Facebooku.

No Gregg je novinarima rekao kako on i Anne nisu u nikakvoj vezi i da njegovateljice ne smiju biti u vezi sa članovima obitelji ljudi o kojima brinu. Gregg je rekao i da je morao sam brinuti o Donni i četvero djece i da mu je to jednostavno bilo previše posla pa je zaposlio Anne. Donnina obitelj pak razmišlja o tužbi. 

- Dovoljno je strašno što je Donna bila vedra i puna života, a preko noći je postala osoba koja njegu treba 24 sata. Njezini roditelji su vrlo zabrinuti zbog Greggove veze s njegovateljicom i činjenice da se Anne doselila kod njih. Sve se događa pred nosom Donne i njezine djece, a ona ne može napraviti ništa protiv toga - rekla je obiteljska prijateljica, piše Daily Mail. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message