News

Komentari 93

"Žena se tresla od šoka, a vrat joj je bio crven od gušenja"

"Žena se tresla od šoka, a vrat joj je bio crven od gušenja"

Afganistanac (27) završio je na mjesec dana u pritvoru jer je u nedjelju oko 8.15 sati u Dugavama bludničio nad ženom (40). Žena je izašla iz busa u Dugavama. Nije primijetila da je prati azilant...

Spavali smo, kad sam čula vrisak u kući. Mislila sam da je dijete, dok žena nije istrčala iz stubišta. Vikala je: ‘Upomoć, upomoć!’, rekla je stanarka kuće u novozagrebačkim Dugavama gdje je azilant napao ženu.

Afganistanac (27) završio je na mjesec dana u pritvoru jer je u nedjelju oko 8.15 sati u Dugavama bludničio nad ženom (40). Naime, žena je izašla iz busa u Dugavama. Nije primijetila da je prati azilant. Tek kad je došla pred kuću i otvorila vrata haustora, vidjela je da stoji iza nje. Pitala ga je kamo ide te joj je odgovorio na engleskom da ide kod prijatelja. Pustila ga je unutra te se penjala stepenicama na prvi kat. Cijelo vrijeme je bio iza nje. Spustila se u prizemlje, a on je krenuo za njom. Tad je izvukao skalpel i primio je za vrat. Gurnuo joj je šaku u usta kako ne bi vikala te ju je pokušao odvući u podrum.

- Stubištem se čulo kako žena viče upomoć. Uspjela se othrvati i izaći van. Vukao ju je za kosu te je šamarao. Mislila sam da su cura i dečko pa da se svađaju. Kad sam vidjela malo bolje, shvatila sam da je azilant i da cura traži pomoć. Pobjegao je kad je vidio da se skupilo ljudi. Napadnuta žena je sjela na cestu i tresla se od šoka. Vrat joj je bio crven od gušenja. Pružili smo joj pomoć i pozvali policiju. Rekla je da ne može zaboraviti njegove crne oči i skalpel - rekla je očevitkinja. Policajci su uhitili napadača u Gomboševoj ulici. Kako saznajemo, bio je pijan te je imao 1,6 promila alkohola u krvi. U Hrvatsku je deportiran iz Austrije prije 4 mjeseca. Protiv njega se u Hrvatskoj vodi i prekršajni postupak zbog narušavanja javnog reda i mira.     

Najčitaniji članci