Obavijesti

News

Komentari 125

Mihanović: Ženski glas koji mi je prijetio bi svi lako prepoznali

Mihanović: Ženski glas koji mi je prijetio bi svi lako prepoznali
5

Damir Mihanović sazvao je konferenciju za medije kako bi se osvrnuo na, kako je rekao, laži Jadranke Kosor. Tvrdi da su mailovi koje je ona pokazivala izmijenjeni

VIDEO

Pod broj jedan zatražit ću elektroničko vještačenje kako bi se utvrdilo da su mailovi, koje je pokazala Jadranka Kosor, izmijenjeni, rekao je bivši predsjednik Uprave Croatia osiguranja i jedan od ključnih svjedoka u aferi Fimi-media, Damir Mihanović. Tvrdi kako su neki dijelovi njegovih pisama izbačeni čime je izmijenjen smisao. No, nije želio reći o kojim se točno dijelovima radi.

Ponovio je kako je premijerki poslao niz mailova tražeći od nje da ga zaštiti kao svjedoka, no ona mu, kaže, nikada nije odgovorila. Mihanović tvrdi kako je 19. rujna 2011., dva dana nakon što je u intervjuu za Večernji list izjavio da iza korupcije u državi nije stajao samo Sanader, primio prijeteći poziv od jedne ženske osobe iz Vlade.

- Ja sam glas odmah prepoznao, a da pustimo snimku svi bi taj glas prepoznali. No, pustimo vještacima da kažu čiji je to glas bio - rekao je Mihanović.

Podsjetimo, Kosor je danas na konferenciji za medije novinarima dala mailove u kojima Mihanović nju hvali, ali i optužuje neke druge ljude.

- Tako naprimjer u mailu iz 2009. navodi da je u Croatia osiguranju zaposlena supruga državnog tajnika Krunoslava Mesarića, to sam provjerila i to nije bilo točno - rekla je Kosor.

Mihanović se osvrnuo na to rekavši kako je on upozoravao premijerku da je Mesarić lobirao kako bi njegova žena dobila posao u Croatia osiguranju. Potvrdio je i da je u spominjao Olivera Grbića i Karamarkovu tvrtku Soboli. Kazao je da je Soboli spomenuo jer se u to vrijeme spominjalo da često posluje s javnim tvrtkama te je on htio bivšoj premijerki samoinicijativno objasniti da u ovom slučaju nije o tome riječ, već je on vlastoručno potpisao ugovor o detektivskim uslugama jer su najbolji.

- Ona nikada nije reagirala i zato je nisam htio upozoravati za Fimi mediju - tvrdi Mihanović. Dodao je i kako mu je bivši ministar Šuker na sastanku prigovorio da nepravilnosti nije smio prijaviti medijima i USKOK-u već Nadzornom odboru i Vladi.

- Pa to je kao da pustite lisicu u kokošinjac! - konstatirao je Mihanović, koji je smijenjen uz obrazloženje da je medijskim ispadom naštetio ugledu tvrtke.

- Ja sam time obranio svoj ugled i ugled Croatia osiguranja - kaže Mihanović.

Na kraju je dodao kako neće pokrenuti privatnu tužbu protiv Jadranke Kosor, ali da je ona preko medija najavila kako će tužiti njega.

- E, pa mogu samo poručiti - vidimo se na sudu! - zaključio je Mihanović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 125
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea
VIDEO: STIGLO ŠEST BORBENIH AVIONA

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea

Milanović je čestitao svima koji su sudjelovali u nabavi Rafalea. Podsjetio je na Rudolfa Perešina i ostale pilote koji su "dali čudo" u vremenima stvaranja države.
VIDEO Tragedija u Kaštelima: Poginula je bolesnom suprugu pred očima, vraćali se iz bolnice
OKLIZNULA SE

VIDEO Tragedija u Kaštelima: Poginula je bolesnom suprugu pred očima, vraćali se iz bolnice

Vještak Stanko Smodlaka  je potvrdio da je u nesreći smrtno stradala žena od udara vlaka koji se kretao iz Perkovića prema Solinu