Obavijesti

News

Komentari 98

Ženu i sina (8) rezao nožem, starijem sinu je slomio prst

Ženu i sina (8) rezao nožem, starijem sinu je slomio prst
2

Stanari kažu da je obitelj bila mirna i povučena, djeca odgojena, sve je upućivalo na prosječnu obitelj. No te večeri su se iz stana začuli svađa, vika i plač...

VIDEO

Stanari zgrade u splitskom Mertojaku još su šokirani prizorom kojem su nazočili u petak oko 1 sat. Muškarac (45) je u unajmljenom stanu nožem napao suprugu (41) i nanio joj rane po cijelom tijelu. Nožem je po ruci zarezao i 8-godišnjeg sina, a njegovom pet godina starijem bratu je slomio prst na ruci. Sinovi su pokušali zaštititi majku od pomahnitalog oca. 

- Stariji dječak mi je došao na vrata tresući se poput pruta i zamolio me da pomognem njemu i njegovoj majci - kaže susjeda. 

Gotovo se onesvijestila kada je ugledala ženu oblivenu krvlju. Donijela je ručnik, kako bi nesretnoj ženi bar donekle zaustavila krvarenje iz brojnih rana. Hodnik zgrade je bio pun krvi, kao i stan kojeg su unajmili prije četiri mjeseca. 

Stanari: Činili su se kao mirna i povučena obitelj

Osim sinova, bračni par ima i 16-godišnju slijepu kćerku. Stanari kažu da je obitelj bila mirna i povučena, djeca su bila fino odgojena, sve je upućivalo na prosječnu, normalnu obitelj. No te večeri su se iz stana začuli svađa, vika i plač. Susjed je došao provjeriti što se događa, kucao je na vrata, no nitko nije otvarao. Galama nije prestajala pa je pozvao policiju i opet se spustio do stana. Upravo u tom trenutku muškarac je sav krvav otključao vrata i izišao iz stana.

Ubrzo su zgradu okupirale jake policijske snage, Hitna pomoć i djelatnici Centra za socijalnu skrb. Došla je i ženina majka koju je nazvao jedan od sinova. 

Muškarac se sam prijavio policiji

Njihov otac je odlutao, da bi se uskoro sam prijavio u policijsku postaju. Policija kaže da je bio blago alkoholiziran. Unatoč strašnom prizoru potpuno krvave žene, njezine su ozlijede okarakterizirane kao lakše. Djecu je nakon pružene liječničke pomoći preuzela baka. Muškarac je pritvoren te kazneno prijavljen zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda sinu i pokušaju nanošenja teških ozljeda supruzi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 98
VIDEO

VIDEO Heroj iz Sl. Broda: Spasio je čovjeka koji je zapeo u poplavljenom podvožnjaku
NEVRIJEME U SLAVONIJI

VIDEO Heroj iz Sl. Broda: Spasio je čovjeka koji je zapeo u poplavljenom podvožnjaku

Hrvoje Mužević nedavno je preživio moždani udar, skinuo više od 50 kila, a njegova doga Darko prošlog tjedna osvajao je titule na Svjetskoj izložbu pasa

VIDEO Oluja jučer pogodila dio Hrvatske, Sl. Brod potopljen... Evo što nas čeka danas i sutra
PROGNOZA

VIDEO Oluja jučer pogodila dio Hrvatske, Sl. Brod potopljen... Evo što nas čeka danas i sutra

Promjenjivo do pretežno oblačno s mjestimičnom kišom većinom u unutrašnjosti. Češća sunčana razdoblja očekuju se na Jadranu, prognoza je DHMZ-a za petak. Subota izgleda nešto malo bolje
VIDEO Nevrijeme je stiglo: Tuča i kiša u Slavonskom Brodu, a zahvatilo je i Zagreb i okolicu
IZDALI ŽUTI ALARM

VIDEO Nevrijeme je stiglo: Tuča i kiša u Slavonskom Brodu, a zahvatilo je i Zagreb i okolicu

Državni hidrometeorološki zavod ranije je najavio grmljavinsko nevrijeme u Hrvatskoj. Objavili su upozorenje i žuti alarm, a oko 17 sati kiša i led su pogodili dio Slavonije. Javili su nam to čitatelji iz Slavonskog Broda. Iza 18 sati, pogoršalo se i u okolici Zagreba.