News

Komentari 39

Ženu su 'sahranili' još prije 40 godina, a sada se pojavila živa

Ženu su 'sahranili' još prije 40 godina,  a sada se pojavila živa

Indija: Vilasu je ugrizla kobra. Njezina obitelj je mislila da je mrtva pa su ju stavili na splav i otisnuli u Ganges. Ženu su našli ribari. Shvatili su da je živa. Godinama je živjela u hramu

Žena iz Indije se nakon 40 godina "vratila iz mrtvih". Njezine kćeri šokirale su se kada su je vidjele na kućnom pragu jer su je sahranile prije puno godina. 

Naime, Vilasa je 1976. godine, kada je imala 42 godine, otišla raditi u polje. Ugrizla ju je kobra. Vratila se kući i njezina obitelj je odmah pozvala vrača koji je pokušao pomoći nesretnoj ženi. Stanje joj se pogoršalo i mislili su da je umrla. Stavili su ju na drvenu splav i otisnuli u rijeku Ganges. Obitelj ju je tako sahranila, no prema njihovim vjerovanjima rijeka je mogla "isprati" otrov zmije i preminuli osobu vratiti u život.

Na neki način to se i dogodilo...

Vilasa zapravo nije umrla i uskoro su ju živu pronašli ribari. Odnijeli su ju u obližnji hram gdje je dobila pomoć. No žena je izgubila pamćenje i nije se sjećala svoje obitelji. Prije mjesec dana polako joj se pamćenje počelo vraćati. Razgovarala je s djevojkom u hramu koja je svojem ujaku ispričala priču. Ujak je poznavao nekoga u selu u kojem je živjela Vilasa. Uskoro se Vilasa vratila kući, a kćeri su ju odmah prepoznale po madežu, piše The Times of India. 

Najčitaniji članci