Obavijesti

News

Komentari 38

ZET o napadu na vozačicu tramvaja: 'Srušio ju je i slomio joj ruku. Očekujemo kaznu'

ZET o napadu na vozačicu tramvaja: 'Srušio ju je  i slomio joj ruku. Očekujemo kaznu'

U fizičkom napadu, nakon što ju je srušio na tlo, napadač ju je nastavio udarati. Jedan stariji građanin je pokušao zaustaviti napadača, no isti je i njemu zaprijetio, izvijestio je ZET koji je osudio napad na vozačicu

VIDEO

Stravičan napad zgrozio je građane Zagreba, jučer je u Draškovićevoj ulici 49-godišnjak premlatio 59-godišnju vozačicu tramvaja. Vozačica je tramvajem udarila stariju ženu (79) koja je cestu kod Klinike za traumatologiju prešla na crveno svjetlo na semaforu. Nakon što je vozačica izišla iz tramvaja da pomogne unesrećenoj ženi naišao je 49-godišnjak i napao vozačicu, zadavši joj teške tjelesne ozljede.

Vozačica je prevezna na liječenje u KBC Zagreb, a o ovom nemilom incidentu oglasio se sada i ZET.

- U fizičkom napadu, nakon što ju je srušio na tlo, napadač ju je nastavio udarati. Jedan stariji građanin je pokušao zaustaviti napadača, no isti je i njemu zaprijetio. Vozačica je pritom uspjela pobjeći u vozačku kabinu gdje je obavijestila Centar za nadzor prometa koji je na teren uputio hitnu pomoć, a policija je privela napadača - izvijestili su iz ZET-a.

Vozačica tramvaja naletjela na ženu koja je prelazila na crveno, a onda ju je pretukao muškarac
Vozačica tramvaja naletjela na ženu koja je prelazila na crveno, a onda ju je pretukao muškarac

- Događaj je sam po sebi dovoljno težak i bez ovakve reakcije, odnosno fizičkog napada na službenu osobu prijevoznika. Nadamo se da će pješakinja biti dobro i želimo joj brz oporavak. Istovremeno, najoštrije osuđujemo fizički napad u kojem je vozačica tramvaja teže ozlijeđena, jer između ostalog, napadač joj je slomio ruku te očekujemo kako će uslijediti oštra kazna za ovakvo ponašanje, odnosno nanošenje teških ozljeda našoj vozačici - priopćili su iz ZET-a.

- Zagrebački električni tramvaj pruža svu podršku svojoj zaposlenici, a predsjednik Uprave Marko Bogdanović i osobno je u kontaktu s njom. Nasilje nad vozačkim, kontrolorskim i ostalim terenskim osobljem na radnom mjestu u potpunosti nam je neprihvatljivo - poručili su iz ZET-a.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret
NOVA VLADA NA POMOLU

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret

Neslužbeno doznajemo da Domovinski pokret nije dobio Ministarstvo kulture, a da su resori podijeljeni sukladno dosadašnjim najavama.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva
IZBORI 2024.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva

Na sastanku pregovaračkih timova Hrvatske demokratske zajednice i Domovinskog pokreta postignuto je suglasje u vezi s formiranjem nove parlamentarne većine, kao i u vezi sa strukturom buduće Vlade
'To može samo ljubav': Kosor se oglasila nakon novih izjava Milorada Pupovca o Plenkoviću
SPOMINJE I 'ČUVARA SUHOG ZLATA'

'To može samo ljubav': Kosor se oglasila nakon novih izjava Milorada Pupovca o Plenkoviću

Podsjećamo, Pupovac je gostujući na N1 televiziji kazao kako Andrej Plenković nije imao drugog izbora, kako je Zoran Milanović krenuo normalno, a završio abnormalno...