News

Komentari 28

Zgrada u Kninu ostala bez zida, stanari u šoku: 'Susjeda je bila u panici, zid se rušio pred njom'

Zgrada u Kninu ostala bez zida, stanari u šoku: 'Susjeda je bila u panici, zid se rušio pred njom'

Samo par trenutaka prije urušavanja tim je putem prošla jedna susjeda. Stradao je jedan automobil koji je bio parkiran ispred zgrade, a policija je izašla na teren oko 12 sati

Stanari zgrade na Trgu Oluje u Kninu u srijedu ujutro oko 10.30 čuli su stravičnu buku - dio zgrade naprosto im se samo srušio, odnosno jedan pregradni se kompletno urušio.

POGLEDAJTE VIDEO: Susjedi o urušavanju

Kako su nam rekli, srećom nitko nije stradao, a samo par trenutaka ranije pored njega je prošla jedna susjeda. Stradao je automobil jedne susjede koji je bio parkiran ispred zgrade, a policija je izašla na teren oko 12 sati, kada su zaprimili dojavu.

- Kad sam se spustila dolje vidjela sam susjedu iz prizemlja koja je bila u panici, dala sam joj čašu vode. Bila je doslovno na dnu stubišta kad je sve počelo padati pred njom - ispričala nam je jedna susjeda

Dodala je kako su cigle popadale po automobilima, ali srećom nitko u tom trenutku nije prolazio.

- Mislila sam da netko iskrcava drva ispred zgrade. Zvala me susjeda i pitala me gdje sa. Rekla sam joj da sam kući i kaže mi ona da izađem van. Kad sam izašla, nisam mogla vjerovati što sam vidjela. Samo mi je prošlo kroz glavu "dijete mi je maloprije tuda išlo u školu". Nisam se uplašila, ali sam bila u šoku - rekla nam je jedna susjeda.

Pogledajte video: U Kninu se urušio dio zgrade

Stanari tvrde da armatura koja se urušila nije ni bila pričvršćena na zgradu. Zabrinuti su jer je beton popucao ispod svake stepenice na stubištu, pa se boje da bi se moglo još nešto urušiti.

Potom sam nam pokazali kako izgleda unutrašnjost zgrade, gdje su zidovi potpuno vlažni.

- Sve nam se s krova slijeva. Zvali smo upravitelja zgrade, ali nitko nam nikad nije došao, a zidovi se samo natapaju vlagom - ispričali su nam.

Najčitaniji članci