Obavijesti

News

Komentari 121

Zgradu HDZ-a u Zagrebu su gađali jajima i mandarinama

Zgradu HDZ-a u Zagrebu su gađali jajima i mandarinama
6

Ista stranka već je jajima gađala zgradu Ministarstva zdravstva nakon smrti Mattea Ružića zbog politike koju provodi ministar zdravstva Milan Kujundžić

VIDEO

Međunarodni dan nestalih osoba posvećujemo svim nestalima u Domovinskom ratu. Još se traga za 1922 ljudi. Ovo su njihove priče... 

Članovi stranke Slobodna Hrvatska mandarinama i rajčicama su gađali ulaz u zgradu u kojoj se nalazi središnjica HDZ-a, a događaj su prenosili uživo na Facebooku. 

Ista stranka već je jajima gađala zgradu Ministarstva zdravstva nakon smrti Mattea Ružića zbog politike koju provodi ministar zdravstva Milan Kujundžić.

Građanski neposluh koji smo obećali.

Posted by Slobodna Hrvatska on Thursday, 30 August 2018

- Danas u 11 sati supredsjednici Slobodne Hrvatske su zasuli trulim rajčicama i jajima ulaz stranke HDZ u Središnjici HDZ-a na Trgu žrtva fašizma 4 u Zagrebu. Trenutno se nalaze u 5. policijskoj postaji na  Medvešćaku gdje su odvedeni policijskim vozilom na saslušanje. U akciji su sudjelovali Danijel Galović sa svojim stranačkim kolegama iz Slobodne Hrvatske, Damirom - Kristijanom Roginom i Ivanom Pokupcem - priopćili su iz ove stranke. 

Članovi stranke u plavim majicama ovaj put rekli su kako su došli poslati vrlo jasnu poruku, prije svega ministru Kujundžiću. 

- Nećeš se sakriti iza drugih tema, još uvijek mislimo na tebe. Nećeš se uspjeti sakriti niti iza Uljanika, a sigurno ne iza golih fotografija nekakvih starleta - poručio je aktivist Slobodne Hrvatske u videu prije gađanja.

Zatim su poslali poruku premijeru Andreju Plenkoviću. 

- Iduća poruka je za Plenkovića, nema tog briselskog lutka koji može spasiti Kujundžićevu fotelju - poručio je. 

- Ovo vam je za sve one moje prijatelje koji su iselili iz Hrvatske, za generaciju koju ste uništili i za sve one moje prijatelje koji drugi tjedan idu van. Svaki Hrvat mora doći ovo ovdje napraviti kad ide van jer ovo je ustanova koja mu je zagorčala život i istjerala ga iz domovine - rekao je supredsjednik stranke Damir Kristijan Rogina.

Današnju akciju posvetili su Barbari Kecman, 15-godišnjoj Puljanki čija majka, rekoše, mora moliti za terapiju za Crohnovu bolest, te Frani Lučiću, koji je preživio kornatsku tragediju koja se dogodila na današnji datum. 

- 18 dana je prošlo od smrti Mattea Ružića, njegovi roditelji još uvijek nisu dobili nijedan službeni dokument vezano za njegovu smrt. Dobit će ga - rekao je isti aktivist. Drugi aktivist rekao je da nije istina da su prošli put pobjegli nakon akcije te da će sad sjediti i piti kavu sve do dolaska policije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 121
VIDEO

Plenković dobio mandat, donio 78 potpisa; Anušić: 'Plenković odlučuje o mojoj ulozi u Vladi'
IZBORI 2024.

Plenković dobio mandat, donio 78 potpisa; Anušić: 'Plenković odlučuje o mojoj ulozi u Vladi'

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.
Nakon duge bolesti preminuo je Slobodan Ljubičić Kikaš, bio je Bandićev najbliži suradnik
UMRO U 66. GODINI

Nakon duge bolesti preminuo je Slobodan Ljubičić Kikaš, bio je Bandićev najbliži suradnik

Godinama je bio jedan od najbližih suradnika Milana Bandića i čovjek koji je ustrojio i vodio Zagrebački holding.