Obavijesti

News

Komentari 57

Zlatni rudnici: Čak 4.000 kuna zarade po epizodi sapunice

Zlatni rudnici: Čak 4.000 kuna zarade po epizodi sapunice
1

Otkrivamo gdje i koliko zarađuju najplaćenije hrvatske glumice među kojima titulu kraljice sapunica ima Ksenija Pajić koja zaradi pola milijuna kuna po sezoni

VIDEO

Ona je vladarica malih ekrana. Otkako se prije točno deset godina pojavila u prvoj sapunici domaće produkcije Ksenija Pajić postala je miljenica televizijske publike. 

Nakon “Ville Marije” odigrala je još sedam velikih uloga u telenovelama. Kolege je respektiraju i vole. Producenti ju traže, redatelji cijene. I zbog toga, Ksenija Pajić, nedvojbeno jedna od rijetkih umjetnica s istančanim glumačkim pedigreom to zna i dobro naplatiti. 

Premda je njezin kolega Ivo Gregurević plaćen čak trostruko, Pajić navodno zarađuje 3500 kuna po epizodi što bi značilo da je za osam mjeseci snimanja televizijske serije “Tajne” kao Brigita Franić zaradila nešto više od pola milijuna kuna. 

- Sapunice su mi donijele samopouzdanje. Iza svih uloga stoji mnogo uložena truda. Zahtijevaju brzinu, odgovornost, profesionalnost, dobru memoriju, razumijevanje scene. Radim sa sjajnim ljudima, od redatelja do tehničara, svakodnevno sam pred kamerom. Osim toga, tu je i financijski moment benefita - istaknula je nedavno, kako su je mediji prozvali, kraljica sapunica. 

Premda od ljeta snima novu seriju “Vatre ivanjske” Ksenija glumi i u predstavama matičnog kazališta Gavella “My little corner of the world” i “San Ivanjske noći”. Kao glumica kazališta koje se financira iz proračuna Grada Zagreba zarađuje plaću određenu kolektivnim ugovorom, a koja iznosi, s obzirom na njezin 26-godišnji staž, oko 15.000 kuna na mjesec. 

Glumice njezina kalibra teško je pronaći na našoj umjetničkoj sceni, čime je prošle godine zaslužila i dvije filmske uloge: u filmovima “Projekcije” i “Šuti”. 
Glumci njezine klase po danu snimanja mogu zaraditi i do 8000 kuna bruto.

>>> Više pročitajte u Expressu, a na dar svakom čitatelju poklanjamo najbolji Auto-magazin!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca