Obavijesti

News

Komentari 112

Zlo ne miruje: Žrtvama majke iz pakla prijete da će ih spaliti

Zlo ne miruje: Žrtvama majke iz pakla prijete da će ih spaliti
1

Nevjenčani suprug (38) jedne od kćeri koju je podvodila majka iz pakla kaže da im mještani danonoćno prijete i da se boji za život zbog čega je tražio i zaštitu policije

VIDEO

Bojim se za sebe i svoju obitelj. Otkad sam policiji prijavio to što se događa prijete mi da će me ubiti, kazao nam je muškarac (38) iz Sračinca.

Upravo je on nevjenčanu suprugu prije nekoliko dana odveo u Centar za socijalnu skrb Varaždin i potaknuo je da vlastima prijavi zlostavljanje koje su ona i njezina sestra trpjele deset godina. Naime, kako sumnja policija, njihova majka počela ih je podvoditi još 1999. godine, dok su djevojčice imale 13 i 14 godina.

Prisiljavala ih je da spavaju s muškarcima za vrećicu Vegete, vino, smrznuto pile ili novac. Majka monstrum zbog svega je završila u pritvoru, kao i petorica muškaraca za koje se sumnja da su spolno iskorištavali djevojčice. I njih su zadržali iza rešetaka kako ne bi pokušali utjecati na svjedoke. Četvoricu su pustili da na slobodi čekaju kraj istrage i eventualno podnošenje optužnice jer su navodno surađivali s istražiteljima i priznali djelo za koje ih terete.

Muškarac koji je prijavio majku iz pakla ističe kako oni ne planiraju tražiti nikakve novčane naknade od “mušterija”.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nas ne zanima novac nego pravda. Želimo da oni koji su upropastili život tim djevojkama odgovaraju na sudu i da ih se primjereno kazni. Imamo sve što nam treba i nikad nismo ništa tražili - odlučan je muškarac. Kaže kako se zbog prijetnji boji za svoju i sigurnost svoje obitelji te tvrdi da je sve prijavio policiji.

- Slali su mi prijeteće poruke putem Facebooka s lažnih profila za koje je teško utvrditi tko se iza njih skriva. Govore mi da ne dolazim u susjedno selo, da tamo više nisam dobrodošao i da ću gorjeti - ispričao nam je.

Poznanik mu je rekao da je čuo mještane pred dućanom kako govore da mu je bolje da se tamo više ne pojavljuje ako želi zadržati živu glavu.

- Imam četvero malodobne djece. Znam da u selu ima dosta oružja i naravno da se bojim. Molio sam policiju da nam postave jednog policajca da čuva kuću, ali su oni rekli da za to nema potrebe, da ih zovem ako bude nekih problema - očajan je muškarac.

U varaždinskoj policiji nisu nam mogli potvrditi njegove navode.

Pakao kroz koji su djevojčice godinama prolazile šokirao je javnost. Djevojka (24) ispričala nam je da ju je majka prvi put poslala muškarcu kad je bila u osmom razredu.

- To je bila naredba, autoritet koji nisam mogla pobiti. Bila sam dijete i nisam znala ni kamo idem niti što smjera - jecala je. Ona i sestra majku su zvale Ona. Uz njih majka, inače alkoholičarka, imala je još osmero djece. I sama se bavila prostitucijom, a kad je shvatila da na kćerima može više zaraditi nego sama, počela ih je prodavati. Djevojčice su morale hodati okolo s papirićima na kojima je pisala njihova cijena.

- Nekad su mi davali 20, nekad 30 kuna, ponekad 200. U džepu nisam imala prebijene kune, sve mi je uzimala. Ostala sam trudna prvi put, ne znam s kim, i mjesec dana prije 18. rođendana rodila sam prvo dijete. Nakon godinu dana drugo, a dvije godine poslije i treće. Svima su očevi nepoznati i ne znam čija su. 

Nastavila sam ovo sve raditi samo zato što me ucjenjivala da će mi oduzeti djecu koju jako volim - rekla je otirući suze. Dodala je da su svi spavali u jednoj sobi, na istom krevetu na kojem je majka spolno općila s mnogim muškarcima. U taj pakao uvukla je i njezinu sestru, koja se spasila i živi u inozemstvu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 112
VIDEO

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović
Izrael napao Iran. Odjekuju eksplozije: 'Proračunata osveta. Pokazali su da ih mogu probiti'.
IZ MINUTE U MINUTU

Izrael napao Iran. Odjekuju eksplozije: 'Proračunata osveta. Pokazali su da ih mogu probiti'.

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer