Obavijesti

News

Komentari 187

Zlostavljač se htio ispričati, izletjelo mu je da mu nije žao

Zlostavljač se htio ispričati, izletjelo mu je da mu nije žao
6

Priča koja je šokirala Australiju: 'Nježni div' Casey (16) izgubio je živce nakon godina zlostavljanja. Istukao je svog zlostavljača Ritcharda, koji tvrdi da je on žrtva

VIDEO

On je mene prvi počeo zlostavljati, govorio bi mi da sam idiot čim bi me vidio, tvrdi Ritchard Gale (12), antiheroj popularnog YouTube videa koji prikazuje tučnjavu dvojice dječaka u školi. Njemu se osvetila njegova žrtva Casey Heynes (16). Na snimci Ritchard udara punašnog Caseya šakom u glavu, a zatim ga napadnuti dječak podiže i silovito baca na tlo. Ritchard tvrdi kako je on prava žrtva i da mu se mnogi sada izrguju jer su vidjeli video. Iako se na snimci jasno vidi kako Ritchard prvi udara Caseyja, on tvrdi kako je nasilje potaknuo sam Casey. Svoju stranu priče Ritchard je ispričao novinaru, koji ga je upitao je li mu žao. Ritchard je prvo rekao "Ne!", samo par sekundi kasnije zbunjeno je pogledao u novinara i rekao kako mu je ipak žao.

- Želim da nam se Caseyjeva obitelj i on sam ispričaju. Mi smo sada postali žrtve. Iako me Ritchardovo ponašanje šokiralo, ne smatram da je zaslužio da ga se baca - rekla je Tina, Ritchardova majka.

Podsjetimo, prije nekoliko dana u javnost je procurila priča o 'nježnom divu' iz Australije, Caseyju  Heyesu, koji je tri godine trpio zlostavljanje. Slušao je uvrede na račun svoje debljine, podnosio udarce, a jednom su ga čak zalijepili ljepljivom trakom za stup. Jedan dan mu je prekipjelo.

Sve je počelo kao i obično. Dok je stajao na školskom igralištu prišao mu je Ritchard (12) i počeo ga udarati. Leđa su mu 'čuvali' drugi dječaci, a svi su se smijali. Izdržao je tri udarca, ali četvrti nije mogao. Zgrabio je napadača hrvačkim zahvatom i bacio ga svom snagom o pod.

- Sav bijes izašao je iz mene. Mislio sam da će me drugi napasti, ali samo su stajali i gledali - rekao je Casey. Šokirani dječak digao se i teturao. Osim ega, prošao je s ozlijeđenim koljenom. Incident su snimili i objavili na YouTubeu. Casey je nakon obračuna s Ritchardom dobio tisuće poruka podrške. Otkrio je kako je 'pukao' jer mu se sve skupilo. Ipak, ne želi da ga nazivaju superjunakom iako je dobio nadimak 'The Punisher'. 

- Ne odobravam nasilje, ali nije imao drugog izbora - rekao je otac Colin. Casey je priznao kako je razmišljao o samoubojstvu. Prijatelji su mu okrenuli leđa.

- Bio sam laka meta - dodao je dječak. Ipak, ne savjetuje drugim žrtvama da reagiraju kao on.

- Samo držite glavu uspravno. Škola neće zauvijek trajati - poručio je Casey koji je zajedno s napadačem suspendiran iz škole.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 187
VIDEO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio
FELJTON: ČERNOBIL, 5. DIO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio

Valerij Legasov je tvrdio da je vlast tajila greške u dizajnu reaktora, ali i prethodne nesreće u drugim elektranama. Dvije godine nakon černobilske katastrofe se objesio

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'
FELJTON: ČERNOBIL, 6. DIO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'

Kada se vijest o černobilskoj katastrofi pojavila na našim prostorima svi su se pitali koliko je zračenje i nikome nije bilo svejedno. Krak radioaktivnog oblaka išao je prema Hrvatskoj...
Starija žena umrla u Makarskoj. Pozlilo joj nakon što ju je mladić gurnuo, a njenog psa udario
POKUŠALI JE REANIMIRATI

Starija žena umrla u Makarskoj. Pozlilo joj nakon što ju je mladić gurnuo, a njenog psa udario

Oko 10.20 sati dobili su dojavu starije žene koja je rekla da ju je muškarac odgurnuo na ulici, nakon čega je pala, a njenog psa je udario nogom. Ubrzo joj je pozlilo te je preminula nakon reanimacije