'Zlostavljali su mi kći u školi, morao samo ju hitno ispisati...' | 24sata
Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Zlostavljali su mi kći u školi, morao samo ju hitno ispisati...'

Kći Mate Jelića iz Knina, odličnu učenicu i nagrađivanu sportašicu, sustavno su u školi maltretirale dvije učenice, a čak su se dogovarale i da joj slome nogu...

92 komentara

Mate Jelić iz Kina obratio se policiji, ministarstvu i medijima zbog vršnjačkog nasilja koje je od dvije učenice trpjela njegova kći. Policija istražuje cijeli slučaj. 

Kako je ispričao za ŠibenikIN, njegovu kći, odličnu učenicu i nagrađivanu sportašicu, sustavno su u školi maltretirale dvije učenice, a čak su se dogovarale i da joj slome nogu, što je ona skrivećki snimila mobitelom. Zbog svega ju je po žurnom postupku ispisao iz škole, budući da je sama rekla da ne može više trpjeti svakodnevno maltretiranje, te je zatražio i otkaze ravnatelju škole i stručnom timu.

Roditelji dviju djevojčica izjavili su za Slobodnu Dalmaciju da su šokirani potezom Mate Jelića, te da su zapravo njihova djeca žrtve vršnjačkog nasilja. Ništa od onog što je rekao Jelić, tvrde, nije istina, a uz njihove se kćeri ne vežu nikakvi incidenti.

Jelić nakon svega tvrdi da je šokiran jer roditelji djevojčica koje proziva da su maltretirale njegovu kćer ne razumiju bit problema, a dogovore da joj slome nogu opravdavaju afektom.

- Njima je takvo ponašanje normalno i opisuju ga kao pubertetski folklor. Dok god ne shvate da su takve stvari vrlo ozbiljne i nedopustive, sve će prolaziti nekažnjeno. Moja kćer više ne pohađa tu školu, ali one će naći nekog drugog, kaže Jelić.

Možda vas zanima i ovo:
Message