Obavijesti

News

Komentari 6

'Znam tko mi je smjestio i nikada više neću ući u RH'

'Znam tko mi je smjestio i nikada više neću ući u RH'
1

Elvis Hadžić tvrdi da mu je Werner Trautmann sve podmetnuo. Njega je upoznao u zatvoru, bio mu je zaštitar. Kaže da strahuje za život svoje obitelji

VIDEO

Ja u Hrvatsku neću ići jer se bojim da me ne likvidiraju. Strahujem za svoju i sigurnost obitelji i ovdje u Velikoj Kladuši. Ali, tu ću se već nekako snaći. Ima momaka koji će mi pomoći, ispričao je Elvis Hadžić za Večernji list. Njega su sumnjičili da je povezan s ubojstvom Ive Pukanića te je proveo više od mjesec dana u zatvoru u Bihaću.
- Uopće ne znam zašto su me odveli. Nisam ništa napravio, a prošao sam i detektor laži. Nikada nisam čuo za Mataniće, Milovanovića i Amira Mafalanija. Istina je da sam bio u Legiji stranaca, ali tamo nisam upoznao nikakvog Milovanovića. Kako sam poslije doznao, taj je bio u srpskoj legiji, a ne u Legiji stranaca - objašnjava Hadžić. Rekao je da je o zagrebačkim ubojstvima saznao s televizije te da u Zagrebu uopće nije bio.
- Ja tog dana Zagreb vidio nisam. Cijeli sam dan proveo u Kladuši i postoje ljudi koji će to potvrditi - tvrdi i dodaje da ne može objasniti kako se njegov mobitel s kojeg je plaćen parking u Zagrebu našao u cijeloj priči. Hadžić vjeruje da mu je sve namjestio Njemac Werner Trautmann, kojeg je upoznao u njemačkom zatvoru. Tautamann je poslije doselio u Samobor i zvao Hadžića da dođe k njemu jer mu netko prijeti.
- Angažiaro me kao zaštitara, a ponekad sam razvozio njegovu ženu Marinu i djecu. Rekao mi je da preuzmem njegovu tvrtku na sebe pa će mi on pomoći da dobijem hrvatsko državljanstvo. Državljanstvo nisam dobio, a sad sam optužen da sam u Hrvatskoj zbog te tvrtke dužan milijun kuna poreza. Zvao sam Trautmanna i rekao da ću USKOK-u ispričati sve o njegovim poslovima, kako je varao leasing kuće, tko mu je bio veza - rekao je Hadžić. Za eksploziv koji je policija našla u njegovoj kuću na dan uhićenje kaže da mu je podmetnut.
- Koja bih ja budala bio da ga, uz ovoliku kuću, stavim na mjesto na koje svakog dana zalazim s djecom koja se tu igraju dok ja ložim vatru - završio je svoju priču Hadžić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Jezivi detalji ubojstva na nasipu  u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se
OGLASILA SE I POLICIJA

Jezivi detalji ubojstva na nasipu u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se

Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je ženi rasjekao vrat u blizini ruševne bolnice, a onda zvao policiju i predao se. Policija je pronašla tijelo uz samu Savu, a identitet žene još nije poznat.

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...
VELIKA OBORINSKA MASA

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...

DHMZ je ranije upozorio da su moguće grmljavinske oluje, a za istočnu Hrvatsku i tuča. Nestabilno vrijeme nastavit će se i sutra
Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!
DANAS POGORŠANJE VREMENA

Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!

Vrijeme će u utorak i srijedu biti prilično nestabilno, a mogući su i pljuskovi s grmljavinom. Za više regija upaljen je žuti meteoalarm, a na kopnu se očekuje i pad temperature