Obavijesti

News

Komentari 310

Milanović je napao Puhovskog: Umirovljeni mudroslov, propali političar i druker sa suda iz '72.

Milanović je napao Puhovskog: Umirovljeni mudroslov, propali političar i druker sa suda iz '72.

O politici i moralu govori čovjek koji je 1972. godine bio svjedok optužbe na montiranom procesu zagrebačkim sveučilištarcima, napisao je na Facebooku Zoran Milanović o Žarku Puhovskom

VIDEO

Predsjednik Zoran Milanović u najnovijem Facebook okršaju okomio se na političkog analitičara Žarka Puhovskog za kojeg je imao niz pridjeva pa je tako napisao da je umirovljeni mudroslov, propali političar i očajni analitičar.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

zoran milanović 01:33

Milanovićevu objavu prenosimo u cijelosti

Jučer se oglasio i gospodin Žarko Puhovski, umirovljeni mudroslov, propali političar i, ovo je povod zapisu, ‘analitičar RTL-a’. Poštovani vlasnici RTL-a, poštovani urednici, osim što je g. Puhovski očajan analitičar, koji je zadnjih godina ama baš sve pogrešno prorekao, on je i jedna od najnečasnijih pojava na hrvatskoj javnoj sceni. O politici i moralu govori čovjek koji je 1972. godine bio svjedok optužbe na montiranom procesu zagrebačkim sveučilištarcima (I.Z.Čičku, D. Budiši i inima). Puhovski je aktivno doprinio tome da se skupina bezazlenih mladića i djevojaka utamniči na nekoliko godina i da nakon toga dva desetljeća žive kao građani drugog reda.

Puhovski se na sudu (sve se to zapisuje, Puhovski) držao kao pravi ‘druker’, ništarija, upravo kako je to od njega i očekivao i dr. Vladimir Bakarić-Svileni, s kojim me Puhovski besramno uspoređuje. Ostat ću na ovome. Ima još.

Poštovani RTL-ovci, polazim od pretpostavke da vam ove činjenice nisu bile poznate, bez obzira na to što ih svatko tko se imalo zanima za politiku i povijest zna. Učinite nešto, molim vas.

Milanovića je naljutilo jučerašnje gostovanje Žarka Puhovskog u RTL-u Danas koji je komentirao posljednje izjave predsjednika države.

Milanović o Tomaševiću i Radi Borić: 'Je li i ovo neprimjereno?'
Milanović o Tomaševiću i Radi Borić: 'Je li i ovo neprimjereno?'

Što je Puhovski rekao o Milanoviću?

- On je upropastio neke točne teze koje je govorio nepristojnim govorom. Recimo, ako polemiziramo i ja pokažem da sam u pravu, a potom kažem 'Vi ste guska', čitava moja argumentacija propada - rekao je Puhovski koji je dodao da na taj način ne treba razgovarati.

- On zbilja nije fikus. On je kaktus mimoza. On se stalno vrijeđa, osjetljiv je i onda počne bodlje izbacivati i to tako da vi na njemu vidite da on kad skoči u rečenicu ni on ni dragi Bog ne zna kako će rečenica završiti. To je postalo opasno, ne zato što bi uništilo državu, nego zato što uništava institucije koje su kod nas ionako slabe - smatra Puhovski. 

- On bi htio biti Vladimir Bakarić. Bakarić je bio jedini čovjek u povijesti Hrvatske koji je bio najpametniji i najmoćniji i to je bilo moguće u onom sustavu. To više nikad nije moguće - dodao je.

Milanović je ispao magarac. I sad su mu za to krivi drugi...
Milanović je ispao magarac. I sad su mu za to krivi drugi...

- Mene najviše brine što se na momente Milanović ponaša kao da je preplašen tom istragom. Ne samo da mu je neugodno. Kao da ga nešto žulja, jer on je u dva navrata jasno dao do znanja da smatra da je sporno je li Kovačevića uopće trebalo istraživati. Nadam se nehotično djeluje kao da je sam ugrožen tom istragom - rekao je Puhovski.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 310
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa