Obavijesti

News

Komentari 61

Majka je na intenzivnoj njezi: Ne zna da joj je dijete mrtvo...

Majka je na intenzivnoj njezi: Ne zna da joj je dijete mrtvo...
1

Bombaš Salman Abedi se u ponedjeljak navečer raznio na koncertu Ariane Grande. Poginulo je 22 ljudi. Najmlađa žrtva napada je Saffie Rose Roussos (8)

VIDEO

Mađu poginulima u terorističkom napadu u Manchesteru su dvoje tinejdžera, djevojčica (8), dvije majke koje su došle po svoju djecu te teta koja je štitila svoju nećakinju.  

Pokretanje videa...

00:50

Olivia Campbell (15) je zadnja žrtva koja je identificirana u ponedjeljak. Njezinu smrt je potvrdila njena majka Charlotte. Charlotte je u podjeljak pokušavala pronaći svoju kćer, a onda je saznala da joj je dijete mrtvo.  

- Otišla si puno, puno prerano. Pjevaj s anđelima i dalje se smiješi. Voli te tvoja mama - napisala je Charlotte na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:49

Najmlađa žrtva napada je Saffie Rose Roussos (8) čija je majka na intenzivnoj.  Još ne zna da joj je dijete mrtvo. Alison Howe i Lisa Lees došle su na kraj koncerta kako bi pokupile svoju djecu. Također su poginule. Među poginulima su i John Atkinson (26) te Kelly Brewster (32) koja je zaštitila svoju nećakinju od pogibije.

Prva žrtva čije je ime i prezime u ponedjeljak objavljeno je bila Georgina Callander (18). 

Podsjetimo, bombaš Salman Abedi, koji se u ponedjeljak navečer raznio na koncertu Ariane Grande, dijete je libijskih izbjeglica, koji su u Veliku Britaniju stigli bježeći od Gadafijevog režima. Napadač je navodno već bio poznat vlastima.

Salman je rođen u Manchesteru, 31. prosinca 1994. Bio je vatreni navijač Manchester Uniteda. Imao je dva brata i sestru, a dio njegove obitelji navodno se vratio u Libiju nakon Gadafijevog pada. Britanska premijerka Theresa May je napad na "djecu i mlade koji se nisu mogli braniti" nazvala "gnusno kukavičkim". Na ulice je zbog straha od novih napada poslala vojsku. Također, razina prijetnje je povišena na "kritičnu". Još se istražuje da li je i koliko pomagača napadač imao. Navodno je Salman ranije bio u Siriji. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 61
VIDEO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio
FELJTON: ČERNOBIL, 5. DIO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio

Valerij Legasov je tvrdio da je vlast tajila greške u dizajnu reaktora, ali i prethodne nesreće u drugim elektranama. Dvije godine nakon černobilske katastrofe se objesio

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'
FELJTON: ČERNOBIL, 6. DIO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'

Kada se vijest o černobilskoj katastrofi pojavila na našim prostorima svi su se pitali koliko je zračenje i nikome nije bilo svejedno. Krak radioaktivnog oblaka išao je prema Hrvatskoj...
Kirurg i tim iz Dubrave vraćaju djeci osmijeh na lica: 'Čudesno, Šimunov ožiljak se jedva i vidi'
SPAS ZA STOTINE MALIŠANA

Kirurg i tim iz Dubrave vraćaju djeci osmijeh na lica: 'Čudesno, Šimunov ožiljak se jedva i vidi'

U Hrvatskoj se na 1000 novorođene djece rodi jedno dijete s nekim od oblika rascjepa usne i nepca. Svi se liječe u KB Dubrava koja je referentni centar za liječenje ove bolesti. Osim djece iz Hrvatske, dolaze i iz regije