Obavijesti

News

Komentari 46

Sjećate se HDZ-ovca koji je krao armaturu? Ukinuli su mu radno mjesto. Primio je to 'emotivno'

Sjećate se HDZ-ovca koji je krao armaturu? Ukinuli su mu radno mjesto. Primio je to 'emotivno'

Turković je Hini rekao da neće pokretati radni spor jer za to nema razloga. "Ako smo se nešto dogovorili, dogovorili smo se, dakle to je dogovorno. To je sve što imam za reći. Više nemam komentara", rekao je

VIDEO

Bivši član HDZ-a osumnjičen za pokušaj krađe armature s gradilišta Hrvatskih cesta u Karlovcu Stjepan Turković ostao je bez posla nakon što je ukinuto mjesto savjetnika ravnatelja Županijske uprave za ceste (ŽUC) Karlovačke županije.

Potvrdila je to u četvrtak Hini karlovačka županica Martina Furdek Hajdin, a Turković je, kaže, odluku primio "emotivno".

"Kada je Darko Bebić postao ravnatelj, kazao je da će razmotriti svrsishodnost svih radnih mjesta u ŽUC-u i ovo je radno mjesto ukinuto kao suvišno", rekla je Furdek Hajdin.

Turković, o kojem smo već pisali, je Hini rekao da neće pokretati radni spor jer za to nema razloga.

"Ako smo se nešto dogovorili, dogovorili smo se, dakle to je dogovorno. To je sve što imam za reći. Više nemam komentara", rekao je.

Turković je obnašao direktorske funkcije u komunalnim tvrtkama i razne funkcije u tijelima HDZ-a i karlovačkog Gradskog vijeća.

Policija je njega i njegova sina u srpnju uhitila u pokušaju krađe armature s gradilišta obilaznice u Karlovcu, nakon čega je Turković istupio iz HDZ-a. Vijest o krađi armature prvi je objavio KAportal.

'Maknite vijest, nisam javna osoba. Izašao sam iz HDZ-a'

Nakon što je uhvaćen u krađi armature, Stjepan Turković je glavnom uredniku KAportala koji je prvi objavio vijest prijetio sudom. 

- Ako u roku od pola sata ne maknete tekst, vidjet ćemo se na sudu, jer ja nisam javna osoba i nemate pravo objavljivati moje fotografije - poručio je superuhljeb uredniku portala.

Turković tvrdnju da nije javna osoba temelji na tome što je, nakon što je objavljeno da je krao željezo, izašao iz HDZ-a.

Na pitanje urednika KAportala kako to da nije javna osoba kad je trideset godina prošao razne stranačke funkcije, bio direktor gradske tvrtke, pa rukovoditelj županijske ustanove u kojoj i sad radi kao savjetnik te na svim redom izborima bio na listama i tražio povjerenje birača, samo je rekao da više nije ni član HDZ-a.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.