Obavijesti

News

Komentari 10

Županja: Izgorjelo sijeno u vrijednosti od milijun kuna

Županja: Izgorjelo sijeno u vrijednosti od  milijun kuna
8

Navodno je dječaku, koji je na obližnjoj njivi palio smeće, vjetar odnio zapaljenu vrećicu i bacio je na bale sijena. Izgorjelo je čak 6500 bala sijena

VIDEO

U velikom požaru koji je zacrnio nebo iznad Šiškovaca nedaleko Županje izgorjelo je 6500 bala sijena. Policija je izvijestila da je požar buknuo nešto poslije 14 sati na farmi Josipa Penića u Ulici Josipa Jurja Strossmayera 46. U gašenju je sudjelovalo 40 vatrogasaca iz obližnje Cerne. Oni su na požarište došli sa četiri vatrogasna vozila. Ivan Matijević, zapovjednik vatrogasne zajednice iz Cerne, kaže da je vatrogascima trebalo skoro dva sata da obuzdaju vatrenu stihiju.
- Uspjeli smo lokalizirati požar, ali i dalje trebamo biti pripravni. Vatra još pomalo tinja i morat ćemo bdjeti uz požarište cijelu noć - rekao je Ivan Matijević.
- Vijest o požaru zatekla me u Županji. Dok sam došao kući već je sve bilo u plamenu. Nijednu balu sijena nismo uspjeli spasiti. Sreća u nesreći je što vatra nije zahvatila veliki traktor, koji je bio odmah uz sijeno, kao i obližnju gospodarsku zgradu u kojoj je 100 ovaca, nekoliko bikova te 30 krava - priča Josip Penić koji, nažalost, nije osigurao imanje. Prema prvim informacijama požar je nastao širenjem vatre s obližnje njive na kojoj se palilo smeće. Navodno je dječaku, koji je palio vatru, vjetar odnio zapaljenu vrećicu i bacio je na bale sijena.  O materijalnoj šteti je još rano govoriti. Znade li se da u rolovanoj bali ima oko 250 kilograma sijena, a da kilogram sijena košta 80 lipa, onda je lako izračunati da bi šteta mogla iznositi najmanje milijun i 300  kuna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...