Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
275 komentara

Župnik u panici: Upucava mi se starica, ne znam što da radim

I kad bih se želio oženiti i osnovati obitelj, ta dama ne bi bila moj izbor. No ne želim, jer mi je svećenstvo predragocjeno da bih ga napustio, ispričao je vlč. Kuhar

Foto: KanalA
275 komentara

Uvjeravam vas, dragi župljani, nemam ništa s tom ženom, napisao je na oglasnoj ploči župe u Murskoj Soboti velečasni Goran Kuhar.

Mladi slovenski svećenik pojadao se vjernicima kako se župljanka, starija od 60 godina, zaljubila u njega toliko jako da ga ne pušta na miru.

- Gospođa širi glasine da sa mnom ima poseban odnos, da će živjeti sa mnom i da ću ja napustiti svoj poziv - tvrdi Kuhar.

Ističe da je žena toliko zaljubljena u njega da ima ljubomorne ispade prema svim ženama s kojima on priča. Kad vidi da je neka žena razgovarala s njim, tvrdi, krene je zastrašivati.

- Neću napustiti crkvu zbog nje. Sve njene glasine su plod pokvarene i bolesne mašte. Molim vas da ne nasjedate na njih - zamolio je Kuhar župljane.

O problemima sa starijom župljankom, svećenik je govorio i za nekoliko televizija. 

Foto: KanalA

Ispričao je kako mu je prvo samo slala pisma, a potom mu je počela kupovati i darove. 

Da stvar bude bolja, žena je udana pa je župnik pisao njezinome mužu. No starica i dalje ne popušta.

- Štiti me kao malog medvjeda. Smrtna je neprijateljica svim ženama s kojim se družim. Ne znam što da radim - ispričao je župnik za Kanal A.

Ptiznao je i da žena baš nije njegov tip.

- I kad bih se želio oženiti i osnovati obitelj, ta dama ne bi bila moj izbor. No ne želim, jer mi je svećenstvo predragocjeno da bih ga napustio - zaključio je vlč. Kuhar.

Mladnom svećeniku podršku je preko društvenih mreža izrazio i ptujski biskup Peter Štrumf. Kuhara je pohvalio za hrarost jer je, kako kaže, kad mu već policija ne može pomoći, zaštitu potražio pred kamerama.

- Dobro je da javnost vidi s čime se svi svećenici trebaju nositi te kakve mentalne napore moraju trpjeti zbog uznemiravanja i prijetnji - ustvrdio je biskup Štrumf.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message