Obavijesti

News

Komentari 212

Župnik vrijeđao na Facebooku: 'Vas p**ere treba iskorijeniti'

Župnik vrijeđao na Facebooku: 'Vas p**ere treba iskorijeniti'
1

Ja već uplatio Mercedes S 500 i to bijela boja, jer mi se vozi bijela boja. Ti nećeš ni bicikl voziti, bijedo ljudska i isprdak, odgovorio je Vrbanić dotičnom komentatoru...

VIDEO

Andrija Vrbanić, župnik Župe sv. Rozalije u Ivanovcu kod Osijeka, javnosti poznat od kraja prošle godine kad je kupio skupocjeni Mercedes pa ga nedugo nakon toga slupao, ponovno se našao u središtu pozornosti. Ovoga puta za sve su "zaslužni" nepristojni komentari koje je pisao u raspravi s korisnicima Facebooka.

Kako je objavio Index, sve je počelo objavom na Facebook stranici Osijek Newsa o prodaji karata za subotnji Thompsonov koncert u Antunovcu o tome da se ulaznice jako brzo prodaju. Vrbanića je zasmetao komentar jednog korisnika o tome da su karte skupe jer koštaju 200 kuna:

- Karte nisu 200 kn, već 90 kn. Ovi opaki debelo lažu. Ja podijelio 96 karata, šta se niste javili na vrijeme, napisao je Vrbanić, ali to je bio tek početak. 

Skrivio je prometnu: Župnik Vrbanić razbio skupi Mercedes
Skrivio je prometnu: Župnik Vrbanić razbio skupi Mercedes

Župnik je potom odgovorio na komentar korisnika Facebooka koji je napisao: "Jel za zvonik ili novi Mercedes?"

- Ja čuo za tebe Zdravko da si normalan, a kad ono kreten. Što tebe briga. Što se petljaš u muške poslove, za tebe kažu da se ne zna jesi li muško, žensko, srednje ili pedericus. Ja već uplatio mercedes S 500 i to bijela boja, jer mi se vozi bijela boja. Ti nećeš ni bicikl voziti, bijedo ljudska i isprdak, odgovorio je Vrbanić dotičnom komentatoru.

Zatim je odgovorio još jednom korisniku koji je komentirao: "Dakle... 15. koncentracija krkanluka, seljakluka, primitivizma i ustašije, na maksimumu."

- Dobro da nije p**erluk, što bi tebi odgovaralo. Vas p**ere iskorijeniti. Izruguješ se sa svetinjama! Tebi kretenu ništa zapravo nije sveto, odgovorio mu je Vrbanić.

Za kraj je svima poručio:

"Ne sekirajte se za ulaznice. Ovo je hrvatska fešta, a ne za vas bandite."

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 212
VIDEO

Jezivi detalji ubojstva na nasipu  u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se
OGLASILA SE I POLICIJA

Jezivi detalji ubojstva na nasipu u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se

Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je ženi rasjekao vrat u blizini ruševne bolnice, a onda zvao policiju i predao se. Policija je pronašla tijelo uz samu Savu, a identitet žene još nije poznat.

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...
VELIKA OBORINSKA MASA

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...

DHMZ je ranije upozorio da su moguće grmljavinske oluje, a za istočnu Hrvatsku i tuča. Nestabilno vrijeme nastavit će se i sutra
Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!
DANAS POGORŠANJE VREMENA

Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!

Vrijeme će u utorak i srijedu biti prilično nestabilno, a mogući su i pljuskovi s grmljavinom. Za više regija upaljen je žuti meteoalarm, a na kopnu se očekuje i pad temperature