Obavijesti

Nika Fleiss dijelila ulaznice za utrke Vip Snježne kraljice

Nika Fleiss dijelila ulaznice za utrke Vip Snježne kraljice
3

Velika skijaška imena nastupit će na humanitarnoj utrci "dm Zagreb Ski Legends" koja će se voziti nakon muške slalomske utrke, 06. siječnja u 17.30 sati.

Nika Fleiss je u petak, 28. prosinca, u prodavaonici dm-a u Westgateu dijelila ulaznice za utrke Vip Snježne kraljice, najavivši inicijativu "I zima toplo srce ima".  U sklopu inicijative kupci dm-a će tijekom siječnja istovremeno moći ostvariti 25 posto popusta na odabrane proizvode te omogućiti donaciju godišnje zalihe potrepština za štićenike Specijalne bolnice za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra.

"Zadovoljstvo nam je što ćemo kroz dm-ovu siječanjsku kampanju "I zima toplo srce ima" i humanitarnu utrku "dm Zagreb Ski Legends" zajedno s najvećim skijaškim legendama i Hrvatskim skijaškim savezom ugrijati srca štićenika bolnice u Gornjoj Bistri", izjavila je Dubravka Štefanac Vinovrški iz dm-a.

Jedna od najpoznatijih hrvatskih skijašica, Nika Fleiss, nastupit će na humanitarnoj utrci "dm Zagreb Ski Legends" koja će se voziti nakon muške slalomske utrke, 06. siječnja u 17.30 sati. Utrku će svojim sudjelovanjem uveličati i druga velika skijaška imena poput Alberta Tombe, Marca Girardellija, Kristiana Ghedine te Janice Kostelić i Ane Jelušić koji će svojim sudjelovanjem pružiti podršku inicijativi za Specijalnu bolnicu za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra „I zima toplo srce ima“.

"Pozivam sve ljubitelje skijanja da uživaju u humanitarnoj utrci „dm Zagreb Ski Legends“ te tijekom siječnja pokažu toplinu svog srca i pomognu dm-u i Hrvatskom skijaškom savezu da inicijativom „I zima toplo srce ima“ omoguće djeci iz bolnice Gornja Bistra da osjete svu toplinu naših srca tijekom cijele godine", rekla je Nika Fleiss.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile
ONLINE KUPNJA

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile

Bez obzira na rizik da nećemo dobiti ono što vidimo na slici, mnogi često odjeću naručuju preko interneta. Ovo su neki modni gafovi koji pokazuju razliku između naručenog i onog što dobijemo

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!
RADARSKE SLIKE

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!

DHMZ je ranije objavio upozorenje i žuti alarm za grmljavinsko nevrijeme za sve regije u Hrvatskoj osim za dvije. Sad su to promijenili i samo gospićka regija označena je zelenom
Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...
PROGNOZA

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...

Za četvrtak i petak prognoziraju dosta nestabilno vrijeme, pogotovo četvrtak kad je za skoro cijelu Hrvatsku upaljen žuti alarm zbog grmljavinskog nevremena