Obavijesti

Nobelove nagrade za kemiju kao prijelom u borbi protiv bora

Nobelove nagrade za kemiju kao prijelom u borbi protiv bora
10

Klinička testiranja prof. Romaina Leferyja su dokazala da postoji formula koja izlazi na kraj s labavom i suhom kožom - a rezultat je pomlađivanje za 15 godina

Klinička testiranja prof. Romaina Leferyja su dokazala da postoji formula koja izlazi na kraj s labavom i suhom kožom - a rezultat je pomlađivanje za 15 godina.

Prije nego pređemo na detalje, predstavimo učinke ovog prijelomnog otkrića. Nakon uporabe ove formule - s medicinskog stanovišta - koža 55-godišnje žene počinje odgovarati koži u srednjim godinama. Na prvi pogled zvuči previše optimistično... Ako je stav utemeljen na zastarjelom medicinskom znanju. Ipak, poznajući najnovije otkriće nobelovaca, koje se tiče stanica kože, obrtanje znakova starenja postaje danas potpuno moguće.

(Relacija iz Basela- A. Yorin) Na uzbudljivoj konferenciji za štampu objavljeno je kako je istaknuti švicarski profesor uspio vratiti mlad izgled zreloj koži. Ova promjena se temelji na prijelomnim ispitivanjima 3 nobelovaca za kemiju iz 2009. godine: V. Ramakrishanan, T. Steitz, A. Yonath. Na temelju njihovih dokaza, profesor Romain Lefery izradio je formulu, koja omogućuje postizanje do tada nemogućih učinaka pomlađivanja. Formula, o kojoj je riječ, prošla je već laboratorijska testiranja, a rezultati su pokazali da se "vraćanje biološke dobi kože za 15 godina može postići u roku od: PAŽNJA 15-30 dana".

To je izgledao kao da je toj ženi izrasla nova koža

Tijekom konferencije, profesor je počeo nanositi bijelu, nježnu smjesu na lice 55-godišnje Jane Smith. Nakon toga, bili smo svjedoci, kako je nakon 5 minuta djelovanja njezino čelo postalo jasno i glatko, kao bebina koža, a ružne bore su nestale pred našim očima. Vidjelo se kako joj je koža glatka. I to nije kraj. Naborana koža postala je sjajna, kao kod atraktivne 35-godišnjakinje. Blistala je mladošću i vitalnošću. Gledajući njezino atraktivno lice, nikada se ne bi reklo da je nekad bilo uništeno ili umorno. Umjesto zrele 55-godišnjakinje, pred nama je stajala lijepa mlada žena. Imali smo živi dokaz za to.

Profesor objašnjava

Ta promjena može se smatrati čudom, ali za znanstvenika to je činjenica - potvrđena Nobelovom nagradom, koju su pretpostavljali liječnici i znanstvenici. Prof. Lefery objašnjava: s godinama mišići i žlijezde pod kožom počinju se smanjivati. Umjesto da ostanu jaki i sjajni, kao u djetinjstvu - oni postaju izobličeni. Crte lica se mijenjaju - to su prvi znakovi starenja.

Zašto se to događa? To nije nedostatak vlažnosti, kako tvrde slogani velikih kozmetičkih tvrtki. Kada bi tako bilo, bila bi potrebna samo voda i sapun da se ostane zauvijek mlad. Uzrok toga je nedostatak nečega podjednako važnog - glavnih hranljivih tvari u strukturi DNK. Koža nakon 30 godina života, obično prestaje proizvoditi te tvari i ostaje bez osnovne hrane, drugim riječima - umire od gladi.

Da li se priroda može promijeniti?

Prof. Romain Lefery:  što ako medicina dokaže da će Ti nova formula, koja hrani DNK, omogućiti vraćanje biološke dobi kože? Zahvaljujući tome ćeš moći vratiti mladalački izgled, o kojem nisi imala ni hrabrosti da sanjaš. Tvoje lice postat će glatko, blistavo i puno prirodnog sjaja.

Klinička i laboratorijska testiranja dokazuju da nakon dodira sa kožom, formula koja hrani DNK  nevjerojatnom brzinom pomaže u vraćanju mladosti i vitalnosti koži. Čini da se koža zateže i gladi, a čak i najdublje bore nestaju - jednom zauvijek!

Klikni ovdje i naruči formulu protiv briga prof. Leferyja koja hrani DNK kože.


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao