Obavijesti

Sport

Komentari 17

Halilović u 'Messijevom dresu' umalo zabio: "Bit će još šansi"

Halilović u 'Messijevom dresu' umalo zabio: "Bit će još šansi"
5

Halilović je za svoj prvi nastup u Barci, slučajno ili ne, izabrao dres s brojem 30 u kojem je Lionel Messi odigrao svoju prvu utakmicu za A momčad 2004. godine...

VIDEO

Alen Halilović debitirao je za Barcelonu. Nakon pola godine prilagodbe u B momčadi, Luis Enrique dao je šansu 18-godišnjem hrvatskom nogometašu u utakmici Kupa kralja protiv Elchea. Halilović je ušao u 62. minuti, imao je nekoliko sjajnih poteza, a centimetri su ga dijelili od gola u akciji u kojoj je pogodio stativu.

VIDEO

- Hvala svima. Jako sam sretan zbog prvog nastupa za Barcelonu - napisao je mladi hrvatski reprezentativac na Instagramu uz fotografiju na kojoj je s Ivanom Rakitićem, Gerardom Piqueom i Ter Stegenom u svlačionici.

- Znam da moram još puno raditi. Nastavit ću igrati u Barceloni B, no vjerujem u svoju budućnost. Još sam mlad i imam vremena - rekao je Halilović , koji je u 3-0 pobjedi protiv Elchea u uzvratu kupa izašao u "Messijevom dresu."

Halilović je, slučajno ili ne, izabrao dres s brojem 30. Isti je dres nosio Leo Messi u svom debiju za prvu momčad Barcelone 2004. godine kad je imao 17 godina i 114 dana. Messi je tada protiv Espanyola dobio tek osam minuta.

Youtube

Messi je u svojoj prvoj sezoni u kojoj je bio uvršten u A momčad dobio ukupno 82 minute, u sedam utakmica zabio je jedan gol. Alen je na startu sezone već dobio više od pola sata. Dobar početak za talentiranog hrvatskog igrača.

Samo pet minuta nakon ulaska u igru pogodio je Halilović stativu. Da je ušla, bio bi to debi za pamćenje. Mladi reprezentativac smiruje euforiju.

- Bit će vremena za golove - dodao je Halilović.

VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...
ODMARA U HRVATSKOJ

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...

Mats Hummels zabio je za pobjedu Dortmunda na Parku prinčeva, a inače je redoviti gost na jadranskoj obali. Štoviše, sagradio je vile u Posedarju i jednom je prilikom čak dovodio brojne suigrače