Obavijesti

Sport

Komentari 155

Super Mario: Mandžo je zabio dva komada Mainzu u 7 minuta

Super Mario: Mandžo je zabio dva komada Mainzu u 7 minuta
3

Bayern je slavio na gostovanju kod Mainza 3-0. Mario Mandžukić zabio je dva gola u sedam minuta. Mandžo je vodeći strijelac Bundeslige s 14 golova na kontu...

VIDEO

Nitko ga ne može zaustaviti. Mario Mandžukić utrpao je dva komada Mainzu u 3-0 gostujućoj pobjedi Bayerna. Prvi je gol djelo Thomasa Müllera. No Mandžo je zvijezda Bayerna. U pretprošlom kolu zabio je dva gola Fürthu, u prošlom je zabio i asistirao protiv Stuttgarta da bi seriju nastavio fantastičnom utakmicom u Mainzu.

Super Mario nevjerojatnom lakoćom para mreže u Bundesligi. U sedam minuta zabio je Mainzu dva komada. Prvi je gol za 2-0 zabio u 50. minuti utakmice. Bio je Mandžo na pravom mjestu nakon ubacivanja s lijeve strane. Nakon sedam minuta na semaforu je već bilo 3-0. Ovoga puta hrvatski napadač zabio je glavom iz dosta teške situacije.

U 77. minuti Mandžukić je izašao iz igre, a zamijenio ga je Mario Gomez. Čovjek koji jednostavno nema sreće. Kraj ovakvog Mandžukića Gomez jednostavno nema što tražiti u prvih 11.

Iako igra u životnoj formi, u tri proljetna kola zabio je već pet golova, prvi je na ljestvici strijelaca s 14 golova i treći put zaredom proglašen je za igrača utakmice, Mandžo je ostao na zemlji.

- Igramo momčadski, borimo se i igramo jedan za drugoga. To je važno i upravo nas to razlikuje od ostalih - rekao je Mandžukić nakon utakmice.

Bundesliga, 20. kolo:

  • Mainz - Bayern 0-3 (Müller 41, Mandžukić 50, 57)
  • Schalke - Greuther Fürth 1-2 (Bastos 47 / Klaus 52, Đurđić 90+2)
  • Wolfsburg - Augsburg 1-1 (Naldo 23 / Moravek 25)
  • Hoffenheim - Freiburg 2-1 (Volland 10, 27 / Kruse 4)
  • Fortuna D. - Stuttgart 3-1 (Kruse 10, 37, Fink 76 / Gentner 60)
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 155
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju