Obavijesti

Sport

Komentari 271

Tata-Mata srušio je Liverpool, Gerrardu crveni za 38 sekundi!

Tata-Mata srušio je Liverpool, Gerrardu crveni za 38 sekundi!
12

Manchester United slavio je na Anfieldu 2-1. Steven Gerrard od navijača i engleske lige oprostio se sramotnim crvenim kartonom nakon 38 sekundi igre na travnjaku...

VIDEO

Manchester United prekinuo je niz od 14 utakmica u svim natjecanjima u kojima nitko nije slavio na Anfieldu. United je pobijedio 2-1 kod Liverpoola na krilima dvostrukog strijelca Juana Mate. Za glupost godine pobrinuo se Steven Gerrard, koji je dobio izravni crveni karton za 38 sekundi na terenu u drugom poluvremenu.

Juan Mata zabio je u 14. minuti za vodstvo Manchester Uniteda na sjajno dodavanje Herrere. Mata je zabio prvi gol nakon 11 premierligaških utakmica posta, a posljednji klub kojem je prije ovog gola zabio bio je upravo Liverpool.

Steven Gerrard počeo je od prve minute u drugom poluvremenu. No nije izdržao ni minutu. Samo 38 sekundi nakon sučevog zvižduka Gerrard je nagazio Herreru i dobio izravni crveni karton. Martin Atkinson nije imao milosti prema Liverpoolovoj legendi koja se oprostila na neslavni način s navijačima prije odlaska u MLS.

Juan Mata zabio je za 2-0, a gol je bio remek djelo. Di Maria je ubacio, a Španjolac je zabio iz voleja u padu. Prekrasan gol za 2-0 Uniteda. Liverpool smanjuje u 70. minuti. Daniel Sturridge je zabio za 1-2. De Gea je mogao i bolje reagirati. Napadač Liverpoola bio je u teškoj situaciji, s desne strane, a pucao je slabijom desnom nogom u prvi golmanov kut. Pritisnuo je Liverpool, ali nije bilo lako s igračem manje. 

Mogao je United i uvjerljivije slaviti, ali Wayneu Rooneyu golman Liverpoola obranio je penal u sudačkoj nadoknadi. Pobjeda Uniteda koji je s ova tri boda obranio četvrto mjesto. Sad Liverpoolu bježe pet bodova. Dejan Lovren nije konkurirao za utakmicu protiv Manchester Uniteda zbog obnovljene ozljede trbušnog zida.

Pogledajte galeriju derbija na Goalu.

Premiership:

  • Liverpool - Manchester United 1-2 (Sturridge 70 / Mata 14, 59)
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 271
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...