Obavijesti

Sport

Komentari 32

Slučaj Vargić: A baš sam ovih dana htio produljiti putovnicu

Slučaj Vargić: A baš sam ovih dana htio produljiti putovnicu
1

Istekla mi je prije dva dana, koja nesreća. Ne mogu vam opisati koliko mi je žao što neću debitirati za reprezentaciju, rekao je golman Rijeke koji je doživio veliki peh

VIDEO

Što da vam kažem, bilo je bolno raspakiravati putnu torbu. Razočaran sam jer se poziv u reprezentaciju ne dobiva svaki dan, rekao je golman Rijeke Ivan Vargić (26).

Zbog sjajnih obrana u Rijeci hrvatski izbornik Igor Štimac pozvao ga je za prijateljsku utakmicu s Južnom Korejom u Jeongjuu. Vargić je morao odbiti jer mu je istekla putovnica.

- Istekla mi je prije dva dana, koja nesreća. Ne mogu vam opisati koliko mi je žao što neću debitirati za reprezentaciju - istaknuo je Vargić.

Čelništvo HNS-a je pokušalo spasiti stvar, angažirali su se da Vargiću žurno produlje putovnicu, ali budući da je bio vikend, cijela akcija je neslavno propala.

- Bio sam presretan kad sam čuo da ljudi iz HNS-a rade na mom slučaju. Bio sam siguran da će sve biti u redu. Spakirao sam svoje stvari i već sam razmišljao o utakmici, a onda su mi javili da ništa od svega. Veliko razočaranje - rekao je Vargić.

Propuštanje debija za reprezentaciju pogodilo je jako i Vargićevu obitelj.

- Bili su šokirani. Rekli su mi da zaista nemam sreće - dodao je Vargić, koji ipak na sebe mora biti najviše ljutit.

Jer je znao da mu uskoro ističe putovnica.

- Putujući na gostovanja u kvalifikacijama Europske lige primijetio sam da će mi uskoro isteći putovnica. Baš sam ovu stanku u prvenstvu mislio iskoristiti da je produljim i evo što se dogodi - rekao je Vargić.

Nada se samo da mu to nije bio posljednji vlak za hrvatsku reprezentaciju.

- Hvala izborniku Štimcu na pozivu, što je nagradio moj rad i trud. Vjerujem da ovo nije kraj, da će me opet zvati - kaže Vargić.

Antonio Ježina od arbitraže do poziva u reprezentaciju

Umjesto Ivana Vargića u avion za Južnu Koreju ‘upao’ je golman Istre Antonio Ježina (24), koji je branio za sve mlade hrvatske selekcije.

Na zimu je zbog 175.000 kuna duga tužio Zadar, koji je potom suspendiran. Prijetilo im je i neigranje u Prvoj HNL, no u posljednji su trenutak skupili novac i isplatili Ježinu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

'Pištolj je bio napunjen, rekli su mi da pucam Bobanu u leđa...'
VIDEO: PROŠLE SU 34 GODINE

'Pištolj je bio napunjen, rekli su mi da pucam Bobanu u leđa...'

Dinamo protiv Zvezde, 13. svibnja 1990. Zločinac Arkan paradirao je s pištoljem uz teren, milicija je tukla samo hrvatske navijače, a golobradi kapetan plavih ušao u povijest

Ovako danas izgleda legenda Uniteda. A mlađi je od Cristiana Ronalda i Luke Modrića...
A 38 MU JE

Ovako danas izgleda legenda Uniteda. A mlađi je od Cristiana Ronalda i Luke Modrića...

Umjesto besprijekorno obrijanog lica, kakvog smo ga gledali tijekom nogometne karijere, danas nosi neurednu sijedu bradu i kratko ošišanu frizuru. Nakupilo se i nešto kilograma
Što se događa na Poljudu? Još jedan igrač Hajduka obrisao sve fotografije u dresu Splićana...
PROTESTIRA?

Što se događa na Poljudu? Još jedan igrač Hajduka obrisao sve fotografije u dresu Splićana...

Da se nešto čudno događa u Hajduku, potvrdila je poruka Torcide na utakmici s Istrom, a nakon utakmice je Leon Dajaku s društvenih mreža obrisao sve fotografije u dresu splitskog kluba