Obavijesti

Sport

Komentari 9

Roma smanjila zaostatak za Juventusom, novi poraz Lazia

Roma smanjila zaostatak za Juventusom, novi poraz Lazia
1

Slavljem nad Fiorentinom Roma je smanjila zaostatak za vodećim Juventusom na samo tri boda. Tin Jedvaj i Ante Rebić utakmicu su pratili s klupe za pričuvne igrače

VIDEO

Odigrano je šest utakmica 15. kola talijanskog nogometnog prvenstva od kojih valja izdvojiti slavlje Rome nad Fiorentinom te Torina nad Laziom. 

Roma je golovima Douglasa Maicona u sedmoj minuti na asistenciju Florenzija te Mattie Destra u 67. minuti utakmice na asistenciju Gervinha došla do pobjede na domaćem travnjaku s kojom se približila vodećem Juventusu na tri boda zaostatka. Gol za goste zabio je Juan Vargas u 29. minuti na asistenciju Tomovića. Roma je od 88. minute susreta igrala s igračem manje nakon što je isključen Miralem Pjanić. Tin Jedvaj je utakmicu pratio s Romine klupe, dok je na gostujućoj klupi sjedio Ante Rebić.

Torino je kod kuće golom Kamila Glika u 19. minuti susreta dobio Lazio, a istim rezultatom slavio je i Chievo na gostovanju kod Sassuoloa. Gol je zabio Thereau na asistenciju Sestua u 55. minuti utakmice. 

Verona je kod kuće dobila Atalantu 2-1 golovima Gomeza na asistenciju Romula u 82. i Jorginha iz penala u 86. minuti utakmice. Gol za goste zabio je Denis u 42. minuti susreta na asistenciju Konea. Marko Livaja je za Atalantu ušao u igru umjesto De Luce u 80. minuti utakmice. 

Istim rezultatom slavila je i momčad Cagliarija protiv Genoe za koju je cijelu utakmicu odigrao Šime Vrsaljko. Golove za Cagliari zabio je Sau u 76. minuti na asistenciju Pinille te u zadnjim trenucima susreta. Strijelac za Genou bio je Gilardino u 17. minuti na asistenciju Lodija. 

Sampdoria je kod kuće bila bolja od Catanije 2-0, a strijelci su bili Eder u 54. na asistenciju De Silvestrija te Gabbiadini u 77. minuti utakmice na asistenciju Palomboa. 

U zadnjem današnjem susretu od 20.45 na San Siru igraju Inter i Parma

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 9

VIDEO

Željko Sopić odlazi, a Mišković je već našao novog trenera?!
TRENERSKE PROMJENE U HNL-U

Željko Sopić odlazi, a Mišković je već našao novog trenera?!

Paolo Tramezzani dobio je bolju ponudu i vrlo vjerojatno napušta Istru 1961. Damir Mišković, pak, u Rijeci želi vidjeti trenutačno najdugovječnijeg trenera u HNL-u, čovjeka koji je zanimljiv i HNS-u

On je favorit za idućeg trenera Rijeke: Igrao je s Bobanom, a dijabetes mu prekinuo karijeru
ODGOJIO BROJNE 'VATRENE'

On je favorit za idućeg trenera Rijeke: Igrao je s Bobanom, a dijabetes mu prekinuo karijeru

Kod kuće u frižideru držim injekciju inzulina za opasne situacije. Rekao sam ženi da me slobodno pikne gdje god. Triput sam padao u hipoglikemijsku komu, otkrio nam je svojevremeno Silvijo Čabraja
Dinamo želi Pjacu, koji nije skup i riješio je pitanje golmana! Mladi talent i dalje na čekanju
LJETNI MERCATO

Dinamo želi Pjacu, koji nije skup i riješio je pitanje golmana! Mladi talent i dalje na čekanju

Plus+ Sportski direktor Dinama Marko Marić slaže igračku križaljku za ljeto, a mora se riješiti i viška igrača. U Maksimiru su odlučili kako će Ivan Nevistić i dalje biti 'jedinica', pa razmatraju što će biti s Čavlinom...