Obavijesti

Sport

Komentari 365

Varane je spasio Real Madrid, Luki 32 minute u El Clasicu

Varane je spasio Real Madrid, Luki 32 minute u El Clasicu
10

Na Santiago Bernabeuu je odigrana prva utakmica polufinala Kupa kralja, Real M. i Barcelona su remizirali 1-1. Zabili su Fabregas i Varane. Modrić je u igru ušao u 58.

VIDEO

Igrala se 83. minuta polufinala na Santiago Bernabeuu, a Varane je najviše skočio na asistenciju Özila i glavom zabio za konačnih 1-1 protiv Barcelone. Francuski nogometaš donekle je spasio Realu sezonu i ostavio je u utrci za trofejem Kupa kralja. Luka Modrić odigrao je 32 minute u fantastičnom dvoboju.

Primeru su realovci već prekrižili pa su sve snage bacili na Ligu prvaka i spomenuti Kup. U startu su bili 'hendikepirani' jer su Casillas i Pepe ozlijeđeni, a Ramos, Coentrao i Di Maria suspendirani. Iskazale su se rezerve, Varane je odigrao utakmicu karijere, a golman Lopez, koji je došao prije pet dana, imao je nekoliko odličnih obrana. 

Prvo poluvrijeme je u potpunosti pripalo Barci. Domaći su imali poluprilike, ali Katalonci konkretne šanse. Alba je bio sam pred Lopezom i promašio je cijeli gol, a Xavi je pogodio prečku, a nešto kasnije mu je loptu s gol-crte skinuo Varane.

Na gol se čekalo do 50. minute. Callejon je loše izbio loptu, na nju su natrčali Xabi Alonso i Messi, odbila se do Fabregasa koji je izašao sam pred golmana pa rutinski zabio. 

Prije gola je čistu šansu imao Benzema, ali je promašio cijeli okvir. Potom je i Cristiano mogao izjednačiti, s tri metra je glavom fulao gol. Ipak, nije im se osvetilo zahvaljujući Varaneu, ali Pedro je pitanje finalista mogao riješiti već u 1. utakmici. Bio je sam pred Lopezom nakon 80 metara sprinta, ali je za par centimetara lopta otišla pokraj lijeve stative.

Modrić je zamijenio Callejona u 58. minuti, imao je dva pokušaja udarca, oba su završila u bloku. On je dodao asistentu Özilu u akciji kod gola za 1-1. Sve u svemu odigrao je solidno, ali nije se posebno istaknuo.

Uzvrat je na Nou Campu 27. veljače.

Messi nije stigao Di Stefana, stao CR-ov niz

Leo je imao priliku prestići ili bar izjednačiti rekord Di Stefana. On je zabio najviše golova u El Clasicima, ukupno 18. Messi ima jedan manje na kontu.

Cristianu je pak stao niz od barem jednog gola na posljednjih šest utakmica protiv Barcelone.

Četvrta utakmica ove sezone

Superkup je osvojio Real, izgubili su u Barceloni 3-2, ali su doma bili bolji s 2-1. U Primeri su na Nou Campu odigrali 2-2.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 365
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...