Obavijesti

Nove investicije i zapošljavanja u Osječko - baranjskoj županiji

Nove investicije i zapošljavanja u Osječko - baranjskoj županiji
1

Poslovne aktivnosti i intenzivna ulaganja Autotrans grupe, koja su prepoznata i od korisnika usluga na području Osječko-baranjske županije, rezultirale su potrebom za zapošljavanjem novih radnika

Autotrans grupa  čiju osnovu čine tvrtke Autotrans d.o.o. Rijeka i App d.d. Požega, sa preko 1000 radnika i voznim parkom od 430 autobusa,  danas postaje jedan od vodećih brandova u segmentu prijevoza kroz konstantno djelovanje na kvaliteti pružanja usluga s osobitim naglaskom na sigurnost korisnika. Dugogodišnjom tradicijom obavljanja prijevozničke djelatnosti Autotrans grupa jača poslovanje na tržištu Hrvatske.

POČECI POSLOVANJA U OSIJEKU

Intenzivniji početak obavljanja djelatnosti prijevoza putnika u cestovnom prometu na području Osječko – baranjske županije započinje u lipnju 2011. godine kada  je članici grupe tvrtki App Požega povjereno obavljanje djelatnosti pružanja kolodvorskih usluga na novom autobusnom kolodvoru „A“ kategorije u Osijeku, za sve vrste autobusnog prijevoza te tom prilikom App zapošljava 16 radnika s područja navedene županije.

Osim prethodno spomenute kolodvorske djelatnosti, u istom razdoblju razvijaju se županijski i međužupanijski linijski prijevoz putnika s ciljem pružanja kvalitetnije ponude usluga prijevoza i boljeg zadovoljavanja prijevoznih potreba lokalnog stanovništva, pri čemu se, cjelogodišnjim linijama, povezalo Osječko – baranjsku županiju sa Zagrebom i Istrom te samim jugom Hrvatske - Dalmacijom. U svrhu pružanja kompletnih usluga putovanja  svojim  korisnicima s radom je započela i poslovnica turističke agencije u Osijeku, u čiju djelatnost ulazi prodaja turističkih i putnih aranžmana, iznajmljivanje autobusa, prodaja avionskih karata, kao i ostale turističke usluge.

OTVARANJE NOVIH RADNIH MJESTA U 2014.

Navedene poslovne aktivnosti i intenzivna  ulaganja Autotrans grupe, koja su prepoznata i od korisnika usluga na području Osječko-baranjske županije,  logično su rezultirale potrebom  za zapošljavanjem novih radnika.

U siječnju 2014. godine Autotrans grupa započela je s obavljanjem prijevoza učenika 43 osnovne škole s područja Osječko – baranjske županije te je tom prilikom  zaposleno novih 45 radnika s područja županije čime je ukupan broj zaposlenih u Osječkoj podružnici povećan na 90 a u predstojećem se razdoblju očekuju i dodatna zapošljavanja.  O ozbiljnosti poslovanja na tom tržištu svjedoči i podatak da se prijevoz na području Osječko – baranjske županije obavlja s 80-ak  autobusa renomiranih svjetskih proizvođača, ukupne vrijednosti približno 4.900.000,00 EUR koji godišnje prijeđu preko 4,8 milijuna kilometara.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"