Obavijesti

Novi broj magazina IQ u srijedu 6.6. na svim kioscima!

Novi broj magazina IQ u srijedu 6.6. na svim kioscima!
1

U novom broju magazina IQ-a saznajte kako Wi-Fi internet i kauč-surfanje mijenjaju putovanja i štede Vaš novac!

Bežična mreža prava je blagodat za sve ovisnike o internetu i komunikaciju na društvenim mrežama, posebice ako ste na putovanju izvan Hrvatske. Smanjuje račune i omogućava vam da pročitate najnovije vijesti ili pak brže pronađete put do željene lokacije, javite se prijateljima i obitelji. Istražili smo kako i gdje radi Wi-Fi te koje aplikacije neizostavno morate imati na putovanju. 

Ako pak volite avanture i stjecanje novih prijatelja, doznajte kako vam internet omogućava besplatan smještaj u svjetskim metropolama. Kauč-surferi su jednostavno putnici novog doba.

Ako mislite da programiranje nije zanimljivo, pročitajte kakvi su danas programeri i možda promijenite mišljenje jer to je zanimanje koje se najviše traži. 

Što je to Kickstarter i funkcionira li i u Hrvatskoj? Odradili smo i veliki test fotoaparata te odgovaramo na pitanje jesu li uopće potrebni uz gomilu smartphonea koji imaju sve jače kamere.  

Testirali smo najmoćniji napredni telefon u ovom trenutku: Samsung Galaxy S III. Razotkrivamo i jednu od najvećih faca satire i debatiranja na Twitteru u Hrvata. Znamo i zašto meteoriti padaju baš u Križevce te kako se lansiraju sateliti u orbitu.

Donosimo i pregled zanimljivih aplikacija za mobitele te gadgete kojima ćete teško odoljeti. 

U srijedu 6.6. ne propustite novi broj IQ magazina za samo 3 kune uz Večernji list!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile
ONLINE KUPNJA

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile

Bez obzira na rizik da nećemo dobiti ono što vidimo na slici, mnogi često odjeću naručuju preko interneta. Ovo su neki modni gafovi koji pokazuju razliku između naručenog i onog što dobijemo

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!
RADARSKE SLIKE

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!

DHMZ je ranije objavio upozorenje i žuti alarm za grmljavinsko nevrijeme za sve regije u Hrvatskoj osim za dvije. Sad su to promijenili i samo gospićka regija označena je zelenom
Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...
PROGNOZA

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...

Za četvrtak i petak prognoziraju dosta nestabilno vrijeme, pogotovo četvrtak kad je za skoro cijelu Hrvatsku upaljen žuti alarm zbog grmljavinskog nevremena