Obavijesti

Novost iz Francuske: Vitaslim visokokvalitetni proizvodi!

Novost iz Francuske: Vitaslim visokokvalitetni proizvodi!
2

Jedinstvena linija za zdravlje i ljepotu čiji proizvodi imaju: brzo djelovanje, učinkovitost, prirodnost i sigurnost. Vitaslim su visokokvalitetni francuski proizvodi u kapsuli

Vitaslim su visokokvalitetni francuski proizvodi u kapsuli napravljenoj inovativnom formulom                                             Licaps®  koja omogućava „zatvaranje“, inkapsuliranje tekućih, svježih, čistih i organskih sastojaka u tvrde želatinske kapsule, bez kemijske i termičke obrade. Vitaslim proizvodi su u tekućem stanju, stoga se sastojci lakše apsorbiraju u organizmu i daju puno bolje rezultate. Proizvodi Vitaslim u Licaps® formi zadovoljavaju sve uvjete za prirodne i čiste proizvode, koji sadrže manje ostalih dodanih tvari (aditiva) u usporedbi s tabletama. 

Svi proizvodi Vitaslim u Licaps® formi su proizvedeni od želatine ribljeg podrijetla, koja zadovoljava različite potrebe potrošača – vegetarijanaca, različitih kulturnih i religioznih zahtjeva, i dr.

Proizvodi proizvedeni Licaps® tehnologijom imaju puno brže djelovanje od drugih proizvoda koji su u obliku tablete ili praha u kapsulama. To je zbog dva razloga:

1. Nakon probave, želatinska kapsula Licaps® se rastapa i brzo oslobađa svoj sadržaj.

2. Aktivni sastojci u Licaps® kapsuli su prethodno rastopljeni, čime se jako ubrzava proces apsorpcije u tijelu i njihovo djelovanje.

Vitaslim Line je jedini proizvod koji djeluje na naš metabolizam. Sastojci koji čine ovaj proizvod su u tekućem obliku, a to su CLA (konjugirana linolna kiselina), ekstrakt lista zelenog čaja (Camellia sinensis), ekstrakt ploda guarane (Paulinia cupana) i krom (kao kromov III klorid). Upravo je krom taj koji  doprinosi normalnom metabolizmu makronutrijenata, uz pomoć idealnog omjera linolne kiseline, zelenog čaja i guarane.

Vitaslim Light  je proizvod čija savršena djelotvornost se očituje u njegovoj LIGHT „laganoj“ kombinaciji samo dva sastojka - PinnoThin™ i CLA. PinnoThin™ je biljno ulje, dobijeno iz sjemenki korejskog bora (Pinus koriensis). Ono je bogato polinezasićenim masnim kiselinama i specifičnom pinolenskom kiselinom. Brojna klinička ispitivanja potvrđuju djelotvornost PinnoThin-a u smanjenju apetita i osjećaja sitosti. Snaga CLA (Konjugirane linolne kiseline) očituje se u pomoći pri smanjenju tjelesne težine.

Vitaslim Fitness je proizvod koji sadrži čisti L-karnitin. L-karnitin je prirodni „nosač“ energije direktno u organizam. Posebno je koristan za starije osobe i vegetarijance, jer je kod njih prisutan deficit L-karnitina u organizmu. 

Vitaslim Health je  proizvod za zdravlje srca, koji sadrži jedinstveni uljni ekstrakt antarktičkog krilla – izoliran iz antarktičkih račića (krill).  Prirodno sadrži omega-3 masne kiseline (EPA, eikosapentaenska masna kiselina i DHA, dokosaheksaenska masna kiselina), koje doprinose normalnoj funkciji srca (čiji se blagotvoran učinak postiže dnevnim unosom od 250 mg EPA+DHA. Dnevna doza Vitaslim HEALTH sadrži čak 420 mg EPA+DHA). Zahvaljujući Licaps tehnologiji djelovanje 1 kapsule Vitaslim HEALTH je, prema istraživanjima firme Capsugel, Francuska, jednako 12 kapsula ribljeg ulja+3 kapsule koenzima Q10 +10 kapsula fosfolipida.

Vitaslim Vitamins je proizvod s pažljivo dodanim vitaminima i mineralima u preporučenim dnevnim dozama, koji zahvaljujući količinama i sadržaju vitamina C, vitamina A, vitamina B12, željeza i selena doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava.

Vitaslim Imunno prirodni je pojačivač imuniteta. Sadrži suhi ekstrakt propolisa (s min 5% flavonoida), suhi ekstrakt korijena ginsenga (Panax ginseng; standardiziran na 28% ginsenosida), riblje ulje (s omjerom masnih kiselina EPA:DHA=18:12), beta glukan iz kvasca (30% ekstrakta), eterično ulje eukaliptusa (Eucalyptus radiata), te uz selen i vitamine A, C i D čuva Vaše zdravlje u danima kada mu je to najneophodnije. Zahvaljujući količinama od minimalno 100% RDA vitamina C, vitamina A i selena doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava. Time se potiče prirodna otpornost i imunitet Vašeg organizma.  

Za više informacija pogledajte: www.vitaslim.eu

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile
ONLINE KUPNJA

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile

Bez obzira na rizik da nećemo dobiti ono što vidimo na slici, mnogi često odjeću naručuju preko interneta. Ovo su neki modni gafovi koji pokazuju razliku između naručenog i onog što dobijemo

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!
RADARSKE SLIKE

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!

DHMZ je ranije objavio upozorenje i žuti alarm za grmljavinsko nevrijeme za sve regije u Hrvatskoj osim za dvije. Sad su to promijenili i samo gospićka regija označena je zelenom
Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...
PROGNOZA

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...

Za četvrtak i petak prognoziraju dosta nestabilno vrijeme, pogotovo četvrtak kad je za skoro cijelu Hrvatsku upaljen žuti alarm zbog grmljavinskog nevremena