Obavijesti

Komentari 0

Od odjeće do pribora: Sve za školu pronašli smo po super cijenama na jednome mjestu

Od odjeće do pribora: Sve za školu pronašli smo po super cijenama na jednome mjestu

Povratak đaka u školske klupe najavljen je za 7. rujna, što znači da je krajnje vrijeme za nabavu školskog pribora i torbi, ali i odjeće, kako bi vaš klinac ili klinceza spremni dočekali novu školsku godinu. Raznovrsnu ponudu pronašli smo u prodavaonicama KiK, i to po odličnim cijenama, koje neće naštetiti vašem kućnom budžetu!

Nova školska godina je pred vratima, a to znači da je vrijeme za nabavu svih potrebnih stvari za vašeg đaka. Torbe, ruksaci, pernice, bilježnice, blokići, olovke, bojice i gumice samo su djelić onoga što mu je potrebno, a tu je još i odjeća za jesen (jer, naravno, rastu kao gljive). Budući da svaki školarac i školarka želi biti cool te nositi trendi odjeću, ponekad to može biti izazov za kućni budžet. KiK to zna i zato, da bi olakšao roditeljima, ali i djeci, u ponudi ima baš sve što vašem djetetu treba, i to na jednome mjestu i po najpovoljnijim cijenama!

 

Za trendi kulere i kulerice

Povratak u školu za djecu je uvijek uzbudljiv trenutak, ali još im je uzbudljivije birati novi školski pribor i novu odjeću u kojoj će se osjećati cool. Zato je KiK idealno mjesto za shopping jer ima raznovrsnu ponudu po izuzetno povoljnim cijenama. Za dječake su u ponudi razne košulje, tanje i deblje majice, puloveri i jaknice idealne za jesenske dane, među kojima će zasigurno pronaći svoj omiljeni komad. U ponudi su, naravno, i nezaobilazne traper hlače, idealne za odlazak u školu, ali i trenirke, koje će im dobro doći na satima tjelesnog ili za komfor kod kuće.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
S lijeva na desno: košulja 44,90 kn; traperice 39,90 kn; flis jaknica na kopčanje 34,90 kn; pulover s printom 49,90 kn; donji dio trenirke 32,90 kn; jakna 69,90 kn.

Za djevojčice je ponuda jednako šarolika, pa će vaša školarka lako pronaći omiljenu majicu, pulover (klasičan ili na kopčanje), flis jaknicu i traperice, a tu su, naravno, i trendi tajice te jesenske jakne u raznim bojama. Budući da djevojčice od malih nogu vole same birati što će nositi, odlazak u KiK i traženje nove školske garderobe za njih će biti uzbudljiv doživljaj, a istodobno neće mnogo utjecati na kućni budžet zahvaljujući izuzetno povoljnim cijenama.

S lijeva na desno: prugasta majica na kopčanje 49,90 kn; ružičasta jakna 69,90 kn; flis jaknica na kopčanje 34,90 kn; ružičasta basic majica 15,90 kn; tajice s točkicama 32,90 kn, traperice 39,90 kn; bijela majica s printom 25,90 kn.

 

Back to school uz ovaj pribor je cool

Dok će djevojčice više uživati u biranju odjevnih komada od dječaka, i jedni i drugi će s guštom tražiti novu pernicu i ruksak, a ponajviše fora bilježnice, olovke i bojice s kojima će krenuti u nove školske avanture. U prodavaonicama KiK pronaći ćete i praktične posude za grickalice te još mnoštvo školskih iznenađenja na koja ni vi ni vaši klinci nećete ostati ravnodušni. U KiK-u je sve na jednom mjestu - bez stresa i uz povoljne cijene odjenite svoje dijete od glave do pete i opremite ga za nove školske izazove koji ga čekaju! Neka ove godine priprema za školu bude doživljaj u kojem ćete uživati oboje.

S lijeva na desno: bilježnica 8 kn; gumice (2 kom) 8 kn; olovke ružičaste (10 kom) 8 kn; olovke zelene (10 kom) 8 kn; ruksak rozi 25,90 kn; ruksak plavi 25,90 kn; pernica sa šljokicama 8 kn; posuda za grickalice 8 kn.

Osim što ćete opremiti klince super odjećom i priborom, u KiK-u uvijek možete pronaći nešto i za sebe. Dostupna je široka ponuda odjeće i modnih dodataka, ali i neodoljivih ukrasa za kuću i cool stvari za kućanstvo.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
VIDEO

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu