Obavijesti

Optical Express Vam za Božić poklanja 1.000 kuna!

Optical Express Vam za Božić poklanja 1.000 kuna!
1

Optical Express centar za lasersku korekciju vida Vam poklanja dodatnih 1.000 kn popusta ukoliko se podvrgnete zahvatu do 31.12.2012.

Optical Express centar u Zagrebu jedini  u ovom dijelu Europe koristi tehnologiju za lasersku korekciju vida koju je odobrila i NASA za astronaute. 

Optical Express Grupa, čiji je član i zagrebački centar, osnovana je 1991. godine i danas je vodeća europska grupa u refrakcijskoj kirurgiji.

Nije samo tehnologija ono što izdvaja Optical Express. Tu je i ogromno iskustvo od preko milijun  zahvata laserske korekcije vida, konstantna ulaganja u edukaciju kirurga i osoblja, te inzistiranje na izvrsnosti u svakom segmentu poslovanja. Iz tog razloga pacijenti mogu biti sigurni da su im na raspolaganju vrhunska skrb i vrhunsko kliničko iskustvo.

U Zagrebačkom centru svoju su dioptriju korigirali i brojni vrhunski sportaši kao što su Goran Ivanišević, Ivana Brkljačić, košarkaški trener Neven Spahija, rukometni reprezentativac Jakov Gojun.

Posljednji u nizu top sportaša koji se riješio kontaktnih leća zauvijek je zlatni hrvatski vaterpolo reprezentativac Ivan Buljubašić koji je nakon zahvata rekao: "Odabrao sam Optical Express jer su mi brojni kolege sportaši preporučili upravo njih. Nama je dobar vid presudan i tu nema kompromisa. Boraveći u Londonu uočio sam velik broj Optical Express centara, malo sam se raspitao i shvatio sam da se zaista radi o vodećoj kompaniji u Europi za lasersku korekciju vida. Iako sam već prije rezervirao termin za zahvat, tada sam bio sto posto siguran da sam napravio pravi odabir".

Osim brojnih sportaša svoj su vid stručnjacima Optical Expressa povjerile i mnoge druge osobe iz javnog života: novinarka Mirjana Hrga, glumica Sanja Vejnović, glumac Slavko Sobin, tv voditeljica Renata Sopek, manekenka Iva Jerković, itd…..

Saznajte više o ponudi Optical Expressa na broj telefona 01 48 60 644 ili na www.opticalexpress.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao